Mēness kalendārs. Labvēlīgās dienas februārī

Enerģētiski labvēlīgas dienas ir katrā mēnesī, un ar mēness kalendāra palīdzību jums ir visas iespējas sastādīt rīcības plānu un gūt panākumus, apejot visas nepatikšanas. 

Februāris būs mēnesis, kurā tiks apkopoti pirmie 2018. gada rezultāti, kā arī tas būs lielisks laiks jaunu darbību plānošanai gan lietišķajā, gan personīgajā dzīvē.

Astrologi atzīmē, ka turpmākās 28 dienas ir jāizmanto maksimāli, lai sasniegtu jaunas virsotnes. Piesaistiet savai dzīvei labklājību un tiecaties pēc pilnības. Jauni ieradumi palīdzēs jums gūt panākumus.

Lasi vēl: Ko katras stihijas pārstāvjiem atnesīs 2018. gads?!

 

Piektdiena, 2. februāris 

Dilstošais Mēness Jaunavas zvaigznājā ļauj šajā dienā iesaistīties jebkurā darbībā, kas prasa neatlaidību un pastiprinātu uzmanību. Neskatoties uz to, ka enerģija pakāpeniski samazināsies, šajā dienā var ļoti daudz ko izdarīt. Ļoti veiksmīgas būs finanšu operācijas un darījumi, nekustamā īpašuma pirkšana un pārdošana, karjeras izaugsme. Pilnīga pašatdeve darbā pirmajā dienas pusē palīdzēs jums sasniegt panākumus ātrāk, nekā bijāt plānojuši.

Ļoti labvēlīgs laiks arī dažādu privāto jautājumu risināšanai. Pozitīvā attieksme šajā dienā ļaus nokārtot attiecības ar tuviniekiem, kā arī doties otrās pusītes meklējumos, tāpēc nelaidiet garām iespēju iepazīties.

Otrdiena un trešdiena, 6. un 7. februāris 

Skorpiona ietekmē uzlabosies domāšana, kas nozīmē to, ka būs pienācis ļoti labvēlīgs laiks atbildīgu lēmumu pieņemšanai. Mēness labvēlīgā enerģija šajās dienās ļaus ieviest jaunas idejas, nodarboties ar pašizglītību un veikt visas ieplānotās lietas. Veiksmīga būs arī jauna darba meklējumi.

Šajā periodā pilnīgi noteikti var sākt cīņu ar kaitīgajiem ieradumiem, atbrīvoties no negatīvā un uzsākt savu ceļu pretī panākumiem. Privātajā dzīvē vērojams uzplaukums. Tiem, kas vēl nav atraduši savas otrās pusītes, nevajadzētu sēdēt mājās, lai nepalaistu garām iespēju iepazīties ar pretējo dzimumu.

Otrdiena, 13. februāris 

Mežāža zvaigznāja ietekme būs optimāla lielu pirkumu veikšanai. Šajā dienā var ļoti drosmīgi ķerties klāt nekustamo īpašumu meklēšanai un iegādei, kā arī auto un lielās sadzīves tehnikas, tomēr ar izvēli astrologi iesaka nesteigties un rūpīgi izpētīt dokumentus, izvairītos no kļūdām pie darījuma slēgšanas.

Ceturtdiena, 15. februāris 

Ceturtdien dilstošais Mēness pāriet Ūdensvīra zvaigznājā. Šajā dienā ir vērts paplašināt savu redzesloku un izglītoties, veicot padziļinātu jums interesējošo lietu izpēti. Tādā veidā jūs varat pretendēt arī uz karjeras izaugsmes iespējām un sasniegt izcilus rezultātus darbā.

Trešdiena un ceturtdiena, 21. un 22. februāris 

Mēness sāks augt un šajās dienās pāries Vērša zvaigznājā. Šī zīme atbild par materiālo labklājību, tāpēc katrs spēs sākt iet savu ceļu pretī panākumiem. Ļoti veiksmīgi šajā dienā būs finanšu darījumi, jaunu darbinieku pieņemšana darbā, kā arī pāreja uz citu amatu.

Lasi vēl: Kuras austrumu horoskopa zīmes pārstāvjiem 2018. gads atnesīs laimi?!

 

Pievienot komentāru