MĒNESS KALENDĀRS; maģiskās spēka dienas septembrī!

18. septembris

Zodiakālā Jaunava un dilstošā Mēness enerģētika apveltīs šo dienu ar pozitīvu, taču tajā pašā laikā arī pasīvu enerģētiku.

Ļoti veiksmīgs šajā pirmdienā solās būt tieši ikdienas darbs, kurš neprasa lielus enerģijas resursus. Izdosies arī lietas, kas saistītas ar peļņas gūšanu, tirdzniecību un biznesa kontaktu veidošanu. Varat pievērsties jaunu zināšanu ieguvei, tai skaitā arī pieteikties kādiem kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem.

Organisma aktivitāte šajā dienā samazināsies, kas nesīs sev līdzi apātiju un garastāvokļa svārstības, tomēr tajā pašā laikā 18. septembris ir ļoti labvēlīgs pozitīvai komunikācijai un atpūtai svaigā gaisā.

Lasi vēl: HOROSKOPS. Rudenī dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

21. septembris

Šī diena ir paredzēta pilnvērtīgai atpūtai. Pozitīvā dienas enerģētika ir piemērota tam, lai pabeigtu visas tekošās lietas un apkopotu rezultātus. Jupitera ietekmē parādīsies iespēja paanalizēt gan lietišķās, gan personiskās attiecības.

25. – 27. septembris 

Strēlnieka zvaigznājs un Mēness pieaugums šīs dienas apveltīs ar ļoti pozitīvu enerģētiku, kas būs kā radīta aktīvai sadarbībai. Marsa enerģētika ļoti ātri ļaus atrisināt visus birokrātiskos jautājumus, bez grūtībām noformēt svarīgus līgumus, iesniegt dažādas prasības juridiskajās iestādēs. Aktīva rīcība un mērķtiecība šajās dienās ļaus iespēju visnotaļ ātri gūt panākumus ieplānotājās lietās.

Pievienot komentāru