Cik kaitīgs ir mākslīgais apgaismojums?! Noteikti izlasi!

Vai vēlaties brīvdienās labi izgulēties? Tad pievērsiet uzmanību šai informācijai – izraēliešu ārsti noskaidrojuši, kāpēc nedrīkst aizmigt pie ieslēgta mākslīgā apgaismojuma un izmantot datoru tumsā!

Ikvienam no mums taču ir gadījies aizmigt pie ieslēgtas gaismas, nemaz nerunājot par to, cik bieži mēs pilnīgā tumsā lietojam datoru vai telefonu, turklāt tieši rudens/ziemas periodā mākslīgais apgaismojums tiek izmantots daudz biežāk, tāpēc mums pilnīgi noteikti vajadzētu uzzināt, cik kaitīgs tad īsti tas ir!

Lasi vēl: 10 lietas, kuras nevajadzētu turēt vannas istabā!

 

Vēlaties labi izgulēties?!

Izmeklējumi ir apstiprinājuši, ka mākslīgais apgaismojums nakts laikā, kamēr cilvēks guļ, atstāj nelabvēlīgu iespaidu uz veselību. Tas ir attiecināms arī uz mobilajiem telefoniem un sadzīves tehniku, no kā nāk starojums!

Mākslīgais apgaismojums var kļūt par katalizatoru hormonālajām pārmaiņām sievietes vai vīrieša organismā, kas palielina onkoloģijas un metabolisma risku.

Lasi vēl: FEN-ŠUI NOSLĒPUMI. Kas un kāpēc nedrīkst gulēt uz dīvāna?!

Kā arī mākslīgais apgaismojums, ar ko tiek apzīmēts arī tas gaismas starojums, kas nāk no televizora, datora vai mobilā telefona, var izraisīt miega traucējumus, respektīvi, nevēlēšanos gulēt, ko gandrīz katrs no mums, visticamāk, jau ir izbaudījis.

Tieši tāpēc ārsti neiesaka lasīt gultā un izmantot datoru nakts laikā, jo tas traucē aizmigt! Aizmigt vajag pilnīgā tumsā, atslēdzot un novācot no redzes loka visas ierīces, kuras izstaro gaismu!

Pievienot komentāru