Mēness kalendārs: šīs nedēļas (03.07. – 09.07.) labvēlīgās dienas!

Jūlija pirmā nedēļa klāt, kas nozīmē to, ka pirmais vasaras mēnesis ir aizvadīts un vēl veseli divi ir priekšā! Lai gan šis mēnesis mums ir atnesis visnotaļ rudenīgus laika apstākļus, tas nebūt nenozīmē, ka vasara mūs ir pametusi! 

Mums tikai pavisam nedaudz jānodrošinās ar pacietību, un saulainās dienas pilnīgi noteikti atgriezīsies, taču pagaidām mēģināsim noskaidrot, kuras tad ir šīs nedēļas labvēlīgākās dienas! Šajās dienās veiksme pilnīgi noteikti būs ar mums, taču tā ir jāprot noturēt!

Lasi vēl: Ķīniešu (Austrumu) horoskops 2017. gadam; mīlestība, karjera, finanses un veselība!

Ceturtdiena, 6. jūlijs 

Ceturtdien Mēness atradīsies Strēlnieka zvaigznājā. Kopumā tā solās būt visnotaļ harmoniska diena. Izdosies rast ļoti daudzu problēmu risinājumus, taču tas neattieksies uz partnerattiecībām.

Augošā Mēness enerģētika ļoti disharmoniski iedarbosies tieši uz romantiskajām attiecībām. Būs redzami visi “zemūdens akmeņi”, tāpēc pieaugs konfliktu un strīdu skaits.

Šajā dienā labāk būs dot, nekā ņemt. Labākā mīlestības izpausme būs nesavtība, patiesums un atbalsts. Labs laiks, lai pievērstos labdarībai.

Piektdiena, 7. jūlijs 

Mēness joprojām atradīsies Strēlnieka zvaigznājā Iestāsies 13. Mēness diena, kura radīs vēlmi kaut ko radīt. Abstraktā pasaules skatījuma vietā stāsies loģiskā domāšana.

Ļoti veiksmīga diena jaunas informācijas uzkrāšanai, draudzīgai saziņai, garīgajām praksēm un padomu uzklausīšanai.

Šī diena ļoti skaidri norādīs uz nepilnībām un karmisko atmaksu. Savu kļūdu apzināšanās šajā laikā palīdzēs mainīt likteni, ievirzot dzīvi daudz pozitīvākā gultnē.

Labs laiks, lai attīrītu savas čakras. Meditācija un joga palīdzēs rast harmoniju gan ar sevi, gan apkārtējo pasauli.

Pievienot komentāru