Ķīniešu (Austrumu) horoskops 2017. gadam; mīlestība, karjera, finanses un veselība!

Lai gan 2017. gads ir jau gandrīz pusē, mūs pilnīgi noteikti interesē tas, kāda būs šī gada otrā puse, kā arī varam atskatīties uz to, kāds tas ir bijis līdz šim! 

Piedāvājam tev iepazīties ar 2017. gada Ķīniešu horoskopu visām Zodiaka zīmēm. Ļoti detalizēts apraksts par to, kas mūs šajā gadā sagaida visās dzīves sfērās!

Lasi vēl: 5 Zodiaka zīmes, kurām 2017. gadā visvairāk veiksies tieši mīlestībā

 

ŽURKA

(1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008…)

SIEVIETES

Pēc savas dabas sievietes, kuras dzimušas Žurkas gadā, ir stratēģes un analītiķes. Ugunīgā Gaiļa gads no viņām prasīs maksimālu koncentrēšanos uz kādu konkrētu lietu. Viņas iemācīsies rast izeju no vissarežģītākajām situācijām. Katrs viņu solis būs jau iepriekš izplānots un pārliecinošs!

Iespējams, ka 2017. gadā jūs satiksiet arī to īsto un vienīgo, par kuru jau sen sapņojat, tikai esiet prātīgas ar šo jauno mīlestību, pretējā gadījumā pastāv risks tapt apmānītām un izmantotām. Pacenties apdomāt katru savu soli un vārdus, ko sakāt savam izredzētajam!

VĪRIEŠI

Ņemot vērā to, ka būsiet ļoti sabiedriski, jūs šajā gadā iegūsiet ļoti daudz jaunu draugu, taču jums noteikti jāatceras, ka ne katrs jaunais paziņa var būt cilvēks, uz kuru paļauties. Daži indivīdi spēj ļoti rūpīgi noslēpt savu patieso dabu un maldināt jūs!

Kas attiecas uz ģimenes dzīvi, tad centieties izrādīt lielāku uzmanību savai otrajai pusītei un, lai visu nesabojātu, nestrīdieties kaut kādu sīkumu dēļ.

MĪLESTĪBA

Uz katru Žurkas gadā dzimušo šajā periodā ļoti lielu ietekmi atstās agresīvā planēta Marss, kas nozīmē to, ka Žurku dzīve būs piepildīta ar vēl nebijušu kaisli un mīlestību.

Lai gan jūs atšķiraties ar īpašu uzticību un vienmēr domājat par savu ģimeni, pastāv krāpšanas iespējamība, jo tomēr atradīsies cilvēki, kas vēlēsies izjaukt jūsu savienību.

KARJERA

Profesionālā sfēra jums solās būt viena no visveiksmīgākajām šajā gadā. Žurkām pilnīgi noteikti neticami veiksies, un katra realizētā iecere nesīs augļus nākotnē.

FINANSES

Apmēram līdz rudens vidum visiem šajā gadā dzimušajiem saglabāsies visnotaļ stabils finanšu stāvoklis. 2017. gada beigas var atnest zināmas grūtība šajā jomā nevis jums, bet jūsu radiniekiem, kā rezultātā jūs viņiem palīdzēsiet.

VESELĪBA

Iespējams, ka ziemas mēnešos Žurkas slimos ar visādām vīrusu izraisītām slimībām, tāpēc jums jau laicīgi vajadzētu sākt ievērot dažādus profilakses pasākumus.

VĒRSIS

(1925, 1937, 1949, 1961,1973, 1985, 1997, 2009…)

SIEVIETES

Sievietes, kurām ir palaimējies piedzimt šajā zīmē, visa 2017. gada garumā centīsies uzlabot savas dzīves apstākļus – piemēram, vēlēsieties uztaisīt remontu. Ja tāda vēlme rodas, tad nevajag to apspiest, it īpaši, ja to atļauj arī līdzekļi.

Mīlestības frontē gada sākumā jūs varat iegūt jaunas paziņas, bet gada beigās jūs varat saņemt arī rokas un sirds piedāvājumu.

Sievietēm-mātēm zvaigznes šajā gadā iesaka daudz lielāku uzmanību pievērst tieši bērniem. Lasiet kopā grāmatas, spēlējieties, iemāciet viņiem ko jaunu, un viņi pilnīgi noteikti jūs iepriecinās ar saviem sasniegumiem!

VĪRIEŠI

Vērša gadā dzimušie vīrieši vienmēr ir atšķīrušies ar īpašu stūrgalvību un vēlmi sasniegt neticamus augstumus dažādās dzīves sfērās. Darbā viņiem ir jābūt pirmajiem, blakus viņiem ir jābūt visskaistākajai sievietei un, protams, ka viņiem jāiegūst arī finansiāla neatkarība. Šāda centība, protams, ir apsveicama, taču arī pārpūlēties nevajadzētu, jo tas var apdraudēt jūsu veselību, tāpēc neuzkraujiet sev pārāk lielu slogu un problēmu risināšanā lūdziet arī apkārtējo cilvēku palīdzību.

Astrologi jums šajā gadā it visā iesaka dalīties ar saviem tuviniekiem. Vērša gadā dzimušie vecpuiši, kuri meklē savu otro pusīti, var būt droši, ka līdz ar Ugunīgā Gaiļa gada iestāšanos viņi pilnīgi noteikti atradīs savu laimi.

MĪLESTĪBA

Jau pašā 2017. gada sākumā Vērša gadā dzimušie sajutīs lielu enerģijas pieplūdumu. Jūsu pašnovērtējums pacelsies līdz ļoti augstam līmenim, un tas jums palīdzēs iepazīties ar vajadzīgajiem cilvēkiem. Jūs savā ceļā sastapsiet tikai un vienīgi par sevi pārliecinātas personības. Šie cilvēki jūs uzlādēs ar savu pozitīvismu un mērķtiecību. Izveidojot savienību ar kādu no šiem cilvēkiem, jūs piemeklēs laime un labklājība.

Tie Vērša gadā dzimušie, kuri savu otro pusīti satiks pavasara pusē, palēnām var gatavoties arī kāzām, jo pilnīgi iespējams, ka jau rudenī šis laimīgais pasākums iepriecinās ne tikai jūs, bet arī jūsu tuviniekus. Vasarā jums, visticamāk, neizdosies uzsākt ilgtermiņa attiecības, taču par to nav vērts bēdāties, jo jau pavisam drīz pēc tam jūs atradīsiet savu radniecīgo dvēselei.

Tiem, kuri jau ir attiecībās, šis gads solās būt sapratnes pilns.

KARJERA

Visticamāk, ka nekādus nozīmīgus sasniegumus profesionālajā jomā jums gaidīt nevajadzētu, lai arī kā jūs pūlētos. Visa būtība slēpsies tajā, ka jums nebūs vēlēšanās iekarot kaut kādas virsotnes. Iespējams, ka pret to jums palīdzēs kāds aizraujošs ceļojums kopā ar draugiem. Tajā jūs sapratīsiet, ko jūs vispār vēlaties no savas dzīves.

FINANSES

Finanšu ziņā jums šis periods solās būt visnotaļ ienesīgs, it īpaši, ja runa iet par iekrājumiem, taču tas noteikti prasīs likt lietā lielas pūles. Gada beigās jūs varat saņemt kādu izdevīgu piedāvājumu, kas tālākā nākotnē var dot diezgan labus ienākumus.

VESELĪBA

Veselības problēmas, kas jūs skars šajā gadā, pa lielam būs saistītas tikai un vienīgi ar jūsu pašu nolaidību pret savu organismu. Veselība – šo jomu pilnīgi noteikti nevajadzētu ignorēt, tāpēc jau savlaicīgi veiciet profilaktiskas apskates. Neaizraujieties ar alkoholu un trekniem ēdieniem, izvēlieties veselīgus produktus!

Rudenī jums vajadzētu izvairīties no smagām nastām un asām kustībām, jo var attīstīties locītavu saslimšanas!

TĪĢERIS

(1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010…)

SIEVIETES

Tīģera gadā dzimušās sievietes vienmēr ir atšķīrušās ar savu impulsivitāti, taču 2017. gadā jums tomēr vajadzētu to nedaudz apslāpēt un rīkoties visnotaļ saprātīgi. Lai izvairītos no nepatīkamām sekām, iztēlojieties konkrēto situāciju jau iepriekš – esiet gatavas pilnīgi visam!

Brīvās sievietes, visticamāk, šajā periodā beidzot satiks savu īsto un vienīgo, ar kuru tad arī vēlēsies radīt ģimeni. Kas attiecas uz jau aizņemtajām dāmām, viņām vajadzētu pievērst lielāku uzmanību savam vīrietim un bērniem, ja tādi ir.

VĪRIEŠI

Esiet gatavi tam, ka 2017. gadā jums, iespējams, piedāvās ieņemt kādu atbildīgu amatu, jo priekšniecība jau sen uz jums lūkojas un redz, ka jūs ļoti aktīvi strādājat. Lai nepazaudētu veiksmi šajā ziņā, turpiniet strādāt tieši tādā pašā garā un jau pavisam drīz jūs pakāpsieties pa savas karjeras kāpnēm.

Arī mīlestībā Jūs sajutīsiet saldo uzvaras garšu. Sievieti, kuru jūs jau sen cenšaties savaldzināt, beidzot pievērsīs jums uzmanību – nepalaidiet šo iespēju garām!

MĪLESTĪBA

Tīģeri jau pašā gada sākumā sajutīs neticamu vēlmi darboties un attīstīt sevi, tāpēc visam pārējam viņiem neatliks laika. Pacentieties gan tik ļoti neaizrauties, pretējā gadījumā jūs riskējat palikt bez mīļotā cilvēka, jo nevienam taču nepatīk, ka viņu ignorē.

KARJERA

Tuvākā gada laikā jūs bez grūtībām tiksiet galā ar pilnīgi visiem pārbaudījumiem, kas būs saistīti ar jūsu profesionālās darbības jomu. Tas viss būs saistīts ar to, ka jūsu darbaspējas būs maksimāli augstā līmenī.

Jūsu mērķtiecība jums palīdzēs atrisināt pat vissarežģītākos uzdevumus, turklāt veiksme jūs nepametīs vēl ļoti ilgu laiku.

FINANSES

Tīģeri ļoti mīl naudu, tāpēc līdz ar 2017. gada iestāšanos jūs pilnīgi noteikti meklēsiet jaunus ienākumu avotus. Jums pat var uznākt vēlme rīkoties pretlikumīgi, taču, lai izvairītos no sarežģījumiem nākotnē, lieki neriskējiet. Saprātīgs risks gan jums ir ne tikai vajadzīgs, bet arī ļoti vērtīgs. Tieši šajā ziņā jums stāvēs klāt veiksme.

VESELĪBA

2017. gads atšķirsies ar to, ka jūs beidzot sāksiet domāt par savu veselību. Jau februāra beigās vai marta sākumā jūs satiksiet cilvēku, kurš piespiedīs jūs kardināli mainīt dzīvesveidu.

Vasarā jums jāpievērš uzmanība urīnsistēmai, jo ir iespējamas urīnpūšļa saslimšanas vai akmeņu parādīšanās nierēs.

TRUSIS

(1927, 1939,1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011…)

SIEVIETES

Truša gadā dzimušo sieviešu dzīvēs ienāks kaut kas jauns un nezināms. Iespējams, jūs atklāsiet kādu pilnīgi jaunu hobiju vai arī izlemsiet iegūt pilnīgi citu specialitāti.

Esiet gatavas pilnīgi visam! Šis gads jums atnesīs arī pastiprinātu pretējā dzimuma uzmanību. Ir gaidāmas arī kaut kādas intrigas! Karjeras ziņā esiet ļoti piesardzīgas, jo pastāv iespēja, ka kāds mēģinās jūs iegāzt!

VĪRIEŠI

Jūsu šarms kā magnēts iedarbosies uz sievietēm, jau pēc pāris minūtēm viņas būs gatavas ar jums doties uz randiņu. Jūs pilnīgi noteikti šajā gadā varat meklēt savu īsto un vienīgo!

Izvēle būs visnotaļ liela, un lielu lomu šajā visā spēlēs arī jūsu draugi. Iespējams, ka kāds no viņiem pasargās jūs no milzīgas kļūdas pieļaušanas, tāpēc ieklausieties tuvo cilvēku domās.

MĪLESTĪBA

Zvaigznes paredz to, ka arī šajā sfērā jūs neizrādīsiet īpašu aktivitāti, taču tajā pat laikā jūs pilnīgi noteikti pievilksiet pretējā dzimuma pārstāvjus, jo esat apveltīti ar dabas dotu šarmu.

Vasaras vidū pastāv iespējamība apprecēties un izveidot ļoti stipru ģimeni. Viss atkarīgs no tā, vai jūs patiešām to vēlaties, jo pilnīgi iespējams, ka pagaidām jūs tāpat viss apmierina. Rudens, savukārt, atnesīs nelielu neizpratni no partnera puses, iespējami nopietni konflikti.

KARJERA

Diez vai Truša gadā dzimušos var nosaukt par karjeristiem. Līdz ar 2017. gada iestāšanos viņi neko šajā ziņā arī nemainīs – klusībā pildīs savus pienākumus, necenšos uzņemties vadības grožus.

FINANSES

Šajā gadā jums noteikti jāizvairās no dažādām azartspēlēm, jo tajās jums pilnīgi noteikti neveiksies, taču pastāv liela iespējamība gūt peļņu no kaut kādiem darījumiem ar nekustamajiem īpašumiem, taču šīm darbībām vispiemērotākais laika posms būs tikai ziemas un pavasara periods.

VESELĪBA

Jau 2017. gada sākumā jūsu veselība var nedaudz pasliktināties, tāpēc pacentieties nostiprināt savu imunitāti, lai izvairītos no dažādiem vīrusiem.

Pavasarī iespējama saindēšanās, tāpēc jums vajadzētu rūpīgi sekot līdzi tam, ko ēdat.

PŪĶIS

(1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012…)

SIEVIETES

Ugunīgais Gailis jums šajā gadā sola ļoti daudz pārbaudījumu, taču jūs godam tos visus izturēsiet. Nelieli emociju uzplūdi ir raksturīgi visām daiļā dzimuma pārstāvēm, taču šajā gadā jums no tiem var nedaudz nākties ciest.

Ja jums blakus atradīsies uzticams pavadonis, tad šis periods paies gandrīz nemanāmi. Brīvajām Pūķa gadā dzimušajām sievietēm pēc morālā atbalsta vajadzētu vērsties pie draugiem.

VĪRIEŠI

Vīrieši – Pūķi bieži vien ir egoistiski un uzskata, ka ir Visuma centrs. Līdz ar 2017. gada iestāšanos jums vajadzēs nedaudz pamainīt savus ieradumus.

Izrādiet lielāku interesi par savu otro pusīti, jo jūsu mīļotais cilvēks ne vienmēr var pastāstīt par savām problēmām un dalīties savos pārdzīvojumos. Biznesa jomā jūs gaida patīkams pārsteigums – jums noteikti uzsmaidīs veiksme, un, iespējams, jūs beidzot varēsiet realizēt kādu ilggadēju biznesa sapni.

MĪLESTĪBA

Astrologi brīdina, ka 2017. gadā jūs būsiet diezgan nesavaldīgi, kas, lai cik dīvaini tas nebūtu, jau pirmajos gada mēnešos palīdzēs sasniegt vēlamo. Iespējams, ka uz pavasara pusi jūs jutīsieties piesaistīti cilvēkiem, kuri ir attiecībās, kas jūsu mērķi padarīs vēl vēlamāku. Pilnīgi iespējams, ka šis cilvēks sagraus savas esošās attiecības, lai būtu ar jums.

Jāatzīmē tas, ka arī Pūķi šajā gadījumā var būt attiecībās, turklāt daži no viņiem arī ilgstošās. Tuvāk gada beigām daudzi šajā gadā dzimušie, iespējams, pat būs gatavi laulībām.

KARJERA

Pašrealizācijas un profesionālās izaugsmes ziņā šis gads jums solās būt visnotaļ veiksmīgs. 2017. gada vidū jūs, iespējams, vēlēsieties uzsākt savu biznesu, taču esiet uzmanīgi, jo vasaras mēnešos veiksme no jums būs nedaudz novērsusies, turklāt pastāv liela iespējamība, ka gada beigās jums var nākties šķirties no jūsu iemīļotā darba vai jaunizveidotā biznesa.

Ja kas tāds notiek, vērsieties pēc atbalsta pie saviem draugiem, jo viņi jums ir vienmēr gatavi palīdzēt. Jau decembra sākumā jūs, visticamāk, būsiet tikuši galā ar šo sarežģīto situāciju.

FINANSES

Astrologi brīdina, ka Pūķa gadā dzimušajiem šajā periodā var nākties palauzīt galvu par to, kur dabūt visnotaļ iespaidīgu naudas summu, kas arī jums būs vajadzīga tam, lai atvērtu savu biznesu. Jūs piekritīsiet jebkādiem nosacījumiem, pat uz paaugstinātiem procentiem, lai tikai realizētu savas dzīves galveno sapni, taču zvaigznes jums tomēr iesaka vērsties pēc materiālās palīdzības pie radiem un draugiem.

Ja viņi jums tomēr nevarēs palīdzēt un jūs paņemsiet aizdevumu bankā, vasaras vidū jūs var piemeklēt problēmas saistībā ar parāda atmaksu, tāpēc pacentieties rūpīgi izvērtēt savas iespējas, lai beigās nenokļūtu parādu gūstā.

VESELĪBA

Pūķiem ir visnotaļ spēcīga imunitāte, un viņi reti kad slimo, taču līdz ar 2017. gada atnākšanu viņu veselība var nedaudz pasliktināties. Gada sākumā jūs vēl būsiet optimisma pilni, taču jau vasarā problēmu būs arvien vairāk, un Jūsu noskaņojums būtiski pasliktināsies.

Visticamāk, ka jūs izlemsiet vērsties pēc palīdzības pie kāda speciālista, un tas arī viennozīmīgi būs pareizs lēmums. Neatsakieties no ārstēšanās kādā rehabilitācijas centrā, jo tur ārsti pilnīgi noteikti zinās, kā palīdzēt jums atgūt dvēseles mieru.

ČŪSKA

(1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001…)

SIEVIETES

Čūskas gadā dzimušajām sievietēm 2017. gadā nāksies pārstāt apvainoties kaut kādu nieku dēļ un sakoncentrēties uz savas dzīves galvenajiem mērķiem. Ja jūs sapņojat par to, ka no padotās kļūstat par vadītāju, tad sakoncentrējiet visus savus spēkus un pilnīgi iespējams, ka gada beigās jūs varēs apsveikt ar paaugstinājumu amatā.

Tās sievietes, kuras plāno ģimenes pieaugumu, varēs beidzot piedzīvot to prieku, kļūstot par mātēm. 2017. gadā Jūsu emocionālais fons būs ļoti mainīgs, tāpēc centieties sevi savaldīt, lai nejauši neaizskartu kādu tuvu cilvēku.

VĪRIEŠI

Čūskas gadā dzimušajiem vīriešiem padosies viss, kam viņi ķersies klāt – viņi būs spējīgi gāzt kalnus, lai tikai sasniegtu vēlamo. Privātajā dzīvē jūs baudīsiet sapratni. Jūsu izredzētā centīsies darīt visu, lai nestu jums laimi!

Jāatzīmē, ka Čūskas gadā dzimušie vīrieši šajā periodā izvēlēsies sev ļoti paklausīgas un labas sievas. Konflikti šajās attiecībās nav gaidāmi, ja nu vienīgi pavisam niecīgi un ar ātru salabšanu.

MĪLESTĪBA

Katrs cilvēks alkst pēc mīlestības, un arī Čūskas nav nekāds izņēmums, turklāt 2017. gadā jūs vairāk kā jebkad vēlēsieties sajust siltumu un glāstus, arī tie, kuri jau ir atraduši savas otrās pusītes. Zvaigznes šajā gadā prognozē jums nelielas nesaskaņas laulībā, taču tās būs īslaicīgas. Iespējams, ka jūs mēģināsiet piešķirt savām attiecībām jaunu dzirksti.

Mīļotais cilvēks sapratīs, cik viņš jums ir dārgs, un nekad vairs nemēģinās jūs izvest no pacietības. Tām Čūskām, kuras sapņo par bērniņu, būs reāla iespēja šajā gadā kļūt par vecākiem.

KARJERA

Jums šajā gadā noteikti nav vērts riskēt un, piemēram, uzsākt savu biznesu, jo Gailis jūs tajā neatbalstīs. Saziņa ar kolēģiem solās būt patīkama un produktīva, bet priekšniecība var jums uzlikt ļoti lielu darba apjomu.

Jau rudenī Čūskas gaida kāds izdevīgs priekšlikums saistībā ar paaugstināšanu amatā, kuram jūs pilnīgi noteikti nespēsiet pretoties.

FINANSES

Čūskām ir raksturīga taupība, un tādas viņas būs arī šogad! Jūs pārņemsiet ģimenes budžeta grožus savās rokās, un visiem tēriņiem būs nepieciešama jūsu piekrišana. Ja runā par perspektīvām, tad zvaigznes jums iesaka atturēties no riska.

It īpaši savu maciņu vajadzētu sargāt ziemā un pavasarī, jo tad ir gaidāmi pamatīgi tēriņi, kas varētu būt saistīti ar kaut kādiem parādiem. Noteikti neaizdodiet naudu, pat ne saviem tuviniekiem un draugiem, jo var gadīties tā, ka parāds netiks atdots, bet attiecības jebkurā gadījumā būs sabojātas uz visiem laikiem.

VESELĪBA

Par savu veselību ir jārūpējas nepārtraukti, tāpēc jūs sev sāksiet nēsāt līdzi veselu kaudzi ar tabletēm. Šādu rīcību izsauks tas, ka dažas slimības jūs nepametīs līdz pat pašai vasarai, kā rezultātā jūs meklēsiet dažādus veidus, kā uzlabot savu imunitāti, taču zvaigznes jums kategoriski aizliedz ārstēt sevi pašiem.

Slimības gadījumā pilnīgi noteikti labāk brauciet uz poliklīniku un konsultējieties ar savu ārstu, kurš tad jums arī izrakstīs nepieciešamos medikamentus. Iespējams, ka maijā jūs piemeklēs kādas nieru vai aknu problēmas. Tas būs signāls tam, ka jums pēc iespējas ātrāk jāpārskata savs dzīvesveids. Iespējams, ka jums jātiek vaļā no kaut kādiem kaitīgajiem ieradumiem un jāpamaina ēdienkarte!

ZIRGS

(1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002…)

SIEVIETES

Zirga gadā dzimušajām sievietēm 2017. gadā ir jābūt gatavām uz visu. Iespējams, ka šis gads būs jūsu pagrieziena punkts un prasīs no jums ātru lēmumu pieņemšanu. Tas ir attiecināms gan uz profesionālo jomu, gan privāto dzīvi, jo jūs pastāvīgi saņemsiet dažādus piedāvājumus (gan no priekšniecības, gan vīriešiem), un tikai jūsu ziņā būs tas – pieņemt tos vai nē.

Lieciet lietā savu atjautību, lai izvēlētos to, kas jums ir sirdij tīkamāks. Ļoti daudzus sadzīves jautājumus nāksies risināt tieši jums, kas liks jums sākt uztvert sevi kā ģimenes galvas, kā rezultātā var izveidoties arī konflikti. Mēģiniet rēķināties ar savu izredzēto arī tādā gadījumā, ja viņš jūsu abu labā dara visnotaļ maz.

VĪRIEŠI

Zirga gadā dzimušajiem vīriešiem viss gads paies kustībā. Jūs kaut kur skriesiet, kaut ko lemsiet un kaut ko darīsiet. Šis ritms jums tik ļoti iepatiksies, ka jūs pie tā pieturēsieties ne tikai visa 2017. gada garumā, bet arī pēc tam. Kolēģi darbā jūs sāks cienīt vēl vairāk, jo jūs ar prieku viņiem vienmēr būsiet gatavi izpalīdzēt, bet priekšniecība atzinīgi novērtēs jūsu darba spējas.

Privātajā plānā zvaigznes jums sola nelielas nesaskaņas ar otro pusīti, taču jūs tās ļoti ātri spēsiet nogludināt. Pietiks ar to, ka izrādīsiet nedaudz vairāk uzmanības un sarīkosiet kādu negaidītu pārsteigumu. Tādā gadījumā jūsu izredzētā ātri vien nomainīs dusmas uz mīļumu.

MĪLESTĪBA

Mīlestībā Zirga gadā dzimušie turpinās izrādīt savu uzstājību. Jau no paša gada sākuma jūs virzīsiet sev tuvos cilvēkus darīt to, kas varētu nostiprināt viņu savienību. Jūs nespēsiet nosēdēt rokas klēpī salikuši un vienkārši noskatīties, kā paiet dzīve – jums ir vajadzīga kustība, pārmaiņas un ļoti skaidrs ritms, ko jūs sāksiet mācīt arī savam partnerim.

Ir vērts atzīmēt, ka tāda jūsu centība partnerim patiks, un viņš pilnīgi noteikti ar sajūsmu izskatīs visus jūsu piedāvājumus, lai stiprinātu šīs attiecības. Zvaigznes paredz, ka jau vasaras sākumā, iespējams, dosieties kādā jaukā ceļojumā, bet gada beigas nāksies veltīt kaut kādiem remontdarbiem.

KARJERA

Jums parādīsies izteikta nevēlēšanās iet uz darbu. Savus pienākumus jūs pildīsiet bez īpaša entuziasma. Pārsteidzoši ir tas, ka, neņemot vērā jūsu apātiju pret darbu, jūs tomēr saglabāsiet savu amatu, jo jūs ciena gan priekšniecība, gan kolēģi. Pavasarī zvaigznes paredz kādu piedāvājumu no malas, kas, bez šaubām, ļaus jums nomainīt darbu vai pat pārcelties uz citu valsti, taču ne visi Zirga gadā dzimušie būs gatavi tik kardinālām pārmaiņām savā dzīvē. Rudenī jūs vēlēsieties paaugstināt savu kvalifikāciju, tāpēc pieteiksieties kaut kādos kursos vai pat izveidosiet savu biznesu.

FINANSES

Neskatoties uz to, ka Zirga gadā dzimušie visu 2017. gadu uzturēs ļoti bezrūpīgu dzīvesveidu, par naudas lietām viņi varēs neuztraukties, jo šie cilvēki vienmēr atstāj kaut ko arī nebaltām dienām, lai būtu droši par savu nākotni.

VESELĪBA

Atšķirībā no iepriekšējā gada, 2017. gadā jūs pret savu veselību sāksiet izturēties visnotaļ pavirši, bet kas tāds, bez šaubām, nepaliks bez sekām – jau pirmajā gada pusē jūs varat saķert kādu vīrusu un saaukstēties. Kopumā jums šis gads veselības ziņā nebūs no tiem labākajiem. Iespējamas problēmas ar iekšējiem orgāniem un augšējo elpceļu infekcijas. Iespējams, jums pat nāksies doties uz slimnīcu, lai nepieļautu tālākus sarežģījumus.

KAZA

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003…)

SIEVIETES

Optimisms Kaziņas nepametīs līdz pat 2017. gada beigām. Jebkuru neveiksmi vai slikto ziņu jūs spēsiet uzņemt ļoti varonīgi un ar optimismu, turklāt tas ir attiecināms uz pilnīgi visām dzīves sfērām.

Brīvās Kaziņas šajā gadā var sastapt savu īsto un vienīgo, ar kuru vēlēsies pavadīt kopā visu savu atlikušo dzīvi, bet tās, kurām jau ir attiecības, gluži pretēji – var izšķirties.

VĪRIEŠI

Jautrie un bezrūpīgie šīs zīmes vīrieši baudīs pretējā dzimuma uzmanību, un to jūs šajā gadā pilnīgi noteikti izmantosiet, ļoti bieži mainot savas partneres. Iespējams, ka viņu vidū būs arī tā, kura pilnībā sagrozīs jums galvu.

Tie vīrieši, kuri jau ir apgredzenoti vai dzīvo attiecībās, necentīsies izrādīt iniciatīvu, paļaujoties uz savas otrās pusītes gudrību. Pacentieties gan nedaudz pamainīties un izrādīt kaut nedaudz lielāku uzmanību ģimenes lietām, it īpaši bērniem, ja jums tādi ir. Darbā vajadzētu sakārtot attiecības ar kolēģiem.

MĪLESTĪBA

Mīlas jomā ir gaidāmi nelieli sarežģījumi, kas sāks parādīties jau pašā 2017. gada sākumā. Jūs pret savu otru pusīti būsiet pārāk prasīgas, kā rezultātā var izcelties dažādi skandāli un strīdi, no kuriem daži pat var novest pie šķiršanās. Ja kas tāds patiešām notiks, tad jūs ļoti ilgu laiku nevarēsiet atrast ideālo cilvēku kopdzīvei. Astrologi jūs brīdina par to, ka sava lepnuma dēļ jūs visu savu dzīvi varat pavadīt vientulībā, tāpēc labāk būs, ja mainīsiet savu taktiku, turklāt to vajadzētu darīt līdz ar pavasara iestāšanos.

Daudz veiksmīgākas šajā gadā būs brīvās Kazas, jo viņām zvaigznes sola ļoti drīzas kāzas un arī bērnu dzimšanu. Šajā ziņā ļoti veiksmīgs periods Kaziņām būs tieši rudens periods.

KARJERA

Karjeras ziņā 2017. gads jums būs ļoti veiksmīgs, jo nekādi šķēršļi ceļā uz mērķiem nav gaidāmi. Vienīgais faktors, kas jums šajā ziņā var nedaudz kaitēt – attiecības ar kolēģiem. 2017. gadā pār jums valdīs emocijas, kas, bez šaubām, var novest pie dažādiem strīdiem.

FINANSES

Kazas šajā gadā nebūs apmierinātas ar saviem ienākumiem, tāpēc jau pašā gada sākum centīsies mainīt situāciju uz to labāko pusi. Protams, ka nekādās kriminālās darbībās jūs neiesaistīsieties, taču apkārtējos cilvēkus šajā ziņā jūs, visticamāk, izmantosiet.

VESELĪBA

Gribas atzīmēt, ka 2017. gadā Kaziņām būs lieliska imunitāte un viņas beidzot sāks pievērsties sev. Apkārtējie to sāks pamanīt jau no pavasara, kad jums pēkšņi sagribēsies atmest smēķēšanu vai sākt skriet.

Pār jums valdīs emocijas, kas, protams, neļaus jums atbrīvoties no agresijas, tāpēc līdz ar rudens iestāšanos jums nedaudz vajadzētu atpūsties.

PĒRTIĶIS

(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004…)

SIEVIETES

Sievietes, kuras dzimušas Pērtiķa gadā, beidzot sāks izmantot visu savu dabas doto šarmu. Jūs spēsiet iekarot gandrīz jebkuru vīrieti. Arī profesionālajā jomā jūs gaida augšupeja un vispārēja atzinība. Jūs sadraudzēsieties ar visiem kolēģiem, bet priekšniecība sāks jūs vēl vairāk cienīt.

Pārlieku lielā impulsivitāte, kas ir raksturīga tieši Pērtiķiem, var visnotaļ nelabvēlīgi atsaukties uz jūsu attiecībām ar draugiem un paziņām, tāpēc savas dusmas būtu labi apslāpēt jau to saknē.

VĪRIEŠI

Jūs šajā gadā pilnīgi noteikti nejutīsieties vientuļi, jo jūs nepārtraukti iepazīsieties ar jauniem cilvēkiem un nodibināsiet svarīgus sakarus, tāpēc zvaigznes jums pilnīgi noteikti neiesaka ierauties sevī.

Iespējams, ka Jūs iepazīsieties arī ar savu otro pusīti, kaut gan pašā sākumā pat varbūt nesapratīsiet, ka tā ir viņa. Ja šajā gadā izlemsiet arī apprecēties, tad tiek paredzēta visnotaļ ilga ģimenes dzīve. Profesionālajā jomā jums nāksies cītīgi strādāt.

MĪLESTĪBA

Iespējams, ka šajā jomā jums nedaudz trūks drosmes, lai uzrunātu savu mīļoto cilvēku. Tiem, kuri jau ir attiecībās, vajadzētu kļūt mazliet nopietnākiem, lai jūsu otrā pusīte varētu ar jums rēķināties arī kādā sarežģītākā situācijā. Ja jūs nemainīsieties, tad konflikti un strīdi būs diezgan bieži viesi jūsu mājās.

KARJERA

Diez vai karjera jums šajā gadā būs pirmajā vietā. Jūs negribēsiet nekādas krasas pārmaiņas profesionālajā jomā, turklāt jau pirmajā pusgadā jūs izrādīsiet tādu diplomātiju, ka būsiet spējīgi vienoties ar pilnīgi visiem.

FINANSES

Savu attieksmi pret naudu Pērtiķa gadā dzimušie nemainīs arī 2017. gadā. Jūs tik un tā aizdosiet naudu, veiksiet neapdomīgus pirkumus un ieguldījumus. Uzmanību jāvērš uz to, ka Fortūna 2017. gadā šajā ziņā noteikti nebūs ar jums, tāpēc esiet ļoti piesardzīgi!

VESELĪBA

Šajā jomā šis gads Jums solās būt visnotaļ mierīgs, taču jūs paši varat izprovocēt kaut kādas slimības, tāpēc aizdomājieties par to, ko ēdat un kādi ir jūsu kaitīgie ieradumi.

GAILIS

(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005…)

SIEVIETES

Gribat, lai jūsu kvēlākā vēlēšanās piepildās?! Dariet kaut ko lietas labā! Turklāt ne jau vienkārši veltiet tam pāris stundas sava laika, bet gan lielāko daļu savas dzīves! Tad arī jūs redzēsiet, ka jau pavisam drīz tas pilnīgi noteikti atmaksāsies!

Sievietēm, kuras dzimušas Gaiļa gadā, zvaigznes šajā periodā iesaka meklēt jaunus draugus. Viņi atnesīs jums veiksmi un iemācīs ļoti daudz jaunu gudrību. Dāmām, kuras jau ir precējušās, lielāku uzmanību vajadzētu veltīt savam vīram, jo, iespējams, ka jūsu vienaldzības dēļ viņš ir sācis skatīties “pa kreisi”.

VĪRIEŠI

Ja jūs šajā gadā esat ieplānojuši kaut ko svarīgu, tad būtu īstais laiks sākt izstrādāt konkrētu rīcības plānu. Gailis mīl kārtību it visā, tāpēc spēja skaidri izteikt savas domas, kā arī pareiza grafika plānošana palīdzēs jums sasniegt visu, ko vēlaties.

Tie Gaiļa gadā dzimušie vīrieši, kuri jau visnotaļ ilgi atrodas savas otrās pusītes meklējumos, 2017. gadā ar viņu, visticamāk, beidzot arī satiksies, tāpēc nepalaidiet garām savu iespēju uzsākt laimīgu ģimenes dzīvi. Tiem vīriešiem, kuriem jau ir ģimene, zvaigznes šajā gadā iesaka īpašu uzmanību veltīt saviem bērniem, jo viņiem šajā periodā ir ļoti nepieciešams gan jūsu padoms, gan atbalsts.

MĪLESTĪBA

Mīlas jomā Gaiļa gadā dzimušos gaida ne mazums problēmu, kurām jau šī gada sākumā būs jāķeras klāt. Dažas lietas jums patiešām izdosies noregulēt, taču jūs tāpat izjutīsiet sava veida nemieru. No vienas puses jūs paši arī būsiet šo likstu vaininieki, jo attiecībās jūs pārsvarā cenšaties uzspiest savus noteikumus, nerēķinoties ar partnera viedokli.

Tajā pat laikā jūs paši nemaz necenšaties pieturēties pie uzstādītajām prasībām, kas var izsaukt jūsu otrās pusītes neapmierinātību. Pirmajā 2017. gada pusē jums var gribēties kontrolēt katru savas otrās pusītes soli, kā rezultātā var izcelties ļoti daudzi strīdi un pat šķiršanās. Tikai tad, kad Gailis sapratīs, ka greizsirdība var novest pie mīļotā cilvēka pazaudēšanas, viņš apstāsies.

KARJERA

Jau šī gada sākumā jūs sāksiet kalt ļoti tālredzīgus nākotnes plānus. Lai sasniegtu savus mērķus, jūs varat upurēt pat draudzību. Gaiļa gadā dzimušajiem piemīt ļoti kašķīgs raksturs, kas var viņus sanaidot gan ar priekšniecību, gan kolēģiem.

Šī situācija gan īpaši jums netraucēs, un jau ap rudeni jūs būsiet sasnieguši to, ko bijāt iecerējuši. Ja jūs plānojat atvaļinājumu, tad šajā ziņā zvaigznēm jūs ir jāapbēdina, jo ilgtermiņa atpūta jums pilnīgi noteikti “nespīd”!

FINANSES

2017. gadā jūs būsiet nopietni nobažījušies par savu finansiālo situāciju. Jūs esat raduši dzīvot skaisti, neskaitot savus tēriņus un pērkot visu, ko vien vēlaties, kas nozīmē to, ka jau pirmajā pusgadā jūs redzēsiet, ka jūsu izmaksas ir daudz augstākas par ieņēmumiem.

Pavasarī naudas problēmas varētu izzust, taču par bīstamu šajā jomā zvaigznes uzskata rudens sākumu.

VESELĪBA

Pirmā 2017. gada puse veselības ziņā jums var izrādīties visnotaļ bīstama, jo pastāv iespējamība, ka šajā periodā varat uzzināt par kādām nopietnām veselības problēmām.

SUNS

(1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006…)

SIEVIETES

Daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras dzimušas Suņa gadā, ir visas iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un pat ieņemt kādu vadošo amatu, jo jums pilnīgi noteikti piemīt līdera dotības, lai gan jūs ne vienmēr mīlat tās izmantot. Šajā periodā zvaigznes jums rekomendē neaizsēdēties darbā līdz vēlam vakaram, bet atvēlēt laiku arī sev.

Privātajā dzīvē ir gaidāma kāda neliela “vētra”, taču tā ļoti ātri norims!

VĪRIEŠI

Šajā gadā jūs būsiet apveltīti ar visām nepieciešamajām īpašībām, lai piepildītu kādu senu sapni. Pats galvenais – neizrādiet pasivitāti un kautrēšanos, pretējā gadījumā jūsu vietu ieņems kāds daudz pārliecinātāks cilvēks.

Pastāv iespēja vilties kādā ļoti tuvā cilvēkā, kurš nekad jūsos nav izraisījis nekāda veida šaubas, tāpēc būs labāk, ja kādu laiku neatklāsiet visus savus noslēpumus.

MĪLESTĪBA

Līdz ar 2017. gada atnākšanu katrs Suņa gadā dzimušais sapratīs, ka, lai mīlas frontē valdītu pilnīga harmonija, nāksies nedaudz vairāk pacensties. Zvaigznes prognozē, ka otrajā gada pusē jūs savas otrās pusītes labā būsiet gatavi darīt gandrīz jebko.

Lai skandāli nebojātu jums dzīvi, ir vērts pacensties nežēloties par savu likteni, bet gan pieņemt to tādu, kāds tas ir.

Iespējams, ka ap rudens pusi viss jūsu attiecībās būs nokārtojies un jūs pat sāksiet plānot bērniņu. Dažiem Suņa gadā dzimušajiem var rasties iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš ir nedaudz vecāks.

KARJERA

Zvaigznes paredz, ka jau pašā gada sākumā jūs izrādīsiet pasivitāti visās lietās. Jūs ļoti bieži pārliksiet visu atbildību uz savu kolēģu pleciem, pārdzīvojot, ka netiekat galā ar saviem pienākumiem.

Kas attiecas uz radošām personībām, tad jums 2017. gads solās būt visnotaļ veiksmīgs.

FINANSES

Diez vai, ka Suņa gadā dzimušie būs apmierināti ar savu finanšu situāciju, taču dzīties pēc naudas viņi arī netaisās.

Līdz ar rudens iestāšanos jums šajā jomā var uzsmaidīt negaidīta veiksme – jūs, piemēram, varat vinnēt loterijā. Jebkurā gadījumā pirmais pusgads naudas ziņā nemaz nebūs tik slikts, bet tuvāk rudenim gan vajadzētu nedaudz samazināt savus tēriņus.

VESELĪBA

Pārsteidzoši, bet Suņi visa gada garumā pret savu veselību izturēsies ļoti rūpīgi, turklāt var gadīties pat tā, ka viss iziet nedaudz ārpus rāmjiem – ārstu apmeklēšana var kļūt par māniju.

Nopietnas kaites zvaigznes jums neparedz.

CŪKA

(1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007…)

SIEVIETES

Visa jūsu enerģija šajā gadā būs vērsta uz komforta un siltuma radīšanu mājās. Iespējams, ka jūs izlemsiet iegādāties jaunas mēbeles vai vismaz vienā no istabām uzsāksiet remontu, par ko jūsu tuvinieki būs ļoti pateicīgi.

Darbā jūs gaida ļoti patīkams piedāvājums no priekšniecības, kas piespiedīs jūs izvēlēties – palikt esošajā vietā vai virzīties tālāk. No šī lēmuma būs atkarīgs ne tikai jūsu tālākais liktenis, bet arī jūsu tuvinieku. Tās Cūkas gadā dzimušās sievietes, kuras atrodas sava partnera meklējumos, beidzot arī atradīs savu ideālo vīrieti. Galvenais – negaidiet pārāk ilgi, jo viņš varbūt tepat vien kaut kur staigā, bet jūs to nemaz nepamanāt.

VĪRIEŠI

Cūkas gadā dzimušie vīrieši jebkurā brīdī būs gatavi palīdzēt savai izredzētajai. Gluži kā bruņinieki. Starp citu, 2017. gadā jums būs ļoti daudz iespēju izrādīt savu varonību, tāpēc, ja jūs kārtējo reizi vēlaties savai otrajai pusītei pierādīt, ka viņa ir izdarījusi pareizo izvēli, nelaidiet gar ausīm viņas lūgumus.

Tiem vīriešiem, kuri jau dzīvo laulībā, taču viņiem vēl nav bērnu, ir laiks aizdomāties par dzimtas turpināšanu. Iespējams, ka jūs kaut ko nedarāt tā, kā vajag, taču jebkurā gadījumā pastāv lielas izredzes, ka jau gada vidū jūsu sieva paziņos par šo skaisto vēsti.

MĪLESTĪBA

Pirmajā gada pusē jūs jutīsiet ļoti izteiktu vēlmi iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Lai apmierinātu šo tieksmi, jūs liksiet lietā visu savu šarmu un pievilcību.

Jau pavasarī zvaigznes jums paredz kādu patīkamu tikšanos, kas var vainagoties ar panākumiem, jo 2017. gada beigās ir iespējamas pat kāzas.

Lai gan jūs šo cilvēku būsiet patiešām apbūruši, tas nenozīmē, ka jums tas ir jāizmanto savtīgos nolūkos. Pacentieties ne tikai ņemt, bet arī dot, tad arī ģimenes dzīve sāks nokārtoties.

KARJERA

Lai veicinātu savu attīstību, jums vajadzētu vērsties pēc palīdzības pie kādiem ietekmīgiem cilvēkiem.

Lai sasniegtu to, ko vēlaties, izrādiet nedaudz nekaunības, tad arī viss vainagosies panākumiem.

FINANSES

Savu mērķu dēļ jūs būsiet gatavi tērēt ļoti daudz. Nekāda īpaša naudas plūsma 2017. gadā nav gaidāma, taču jūs noteikti nežēlosieties par savu finansiālo stāvokli, jo jūs vienmēr atrodat veidus, kā tikt pie naudas.

Pastāv iespēja, ka gada vidū satiksieties ar kādu visnotaļ bagātu cilvēku, kurš paņems jūs savā paspārnē un atrisinās lielāko daļu jūsu finanšu problēmu.

VESELĪBA

Neskatoties uz to, ka jums ir ļoti stipra veselība, saaukstēšanās sezonas laikā jūs kaut ko varat saķert. Protams, ka tā nav nekāda nopietna veselības problēma, taču labāk būtu piesargāties, jo saaukstēšanās organismam rada stresu.

Ir iespējamas arī kuņģa un zarnu traktas saslimšanas, tāpēc pacentieties izslēgt no savas ēdienkartes visus cepto un neveselīgo, lai lieku reizi neizprovocētu organismu.

Pievienot komentāru