MĒNESS KALENDĀRS; Šīs nedēļas (04.12. – 10.12.) labvēlīgās dienas!

Decembris ir klāt ar visu balto sniega segu, un ir sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kas nozīmē to, ka 2017. gads straujiem soļiem tuvojas savam noslēgumam! 

Šis pilnīgi noteikti ir laiks, lai apkoptu savas domas, sakārtotu sevi un visu sev apkārt, iesoļojot Jaunajā 2018. gadā ar harmonisku sevi, tāpēc mums ir jāizmanto visas decembra labvēlīgās dienas un pozitīvās enerģijas plūsmas! Lūk, ielūkosimies dažās šīs nedēļas labvēlīgajās dienās!

Lasi vēl: Ķīniešu (Austrumu) horoskops 2017. gadam; mīlestība, karjera, finanses un veselība!

 

Piektdiena, 8. decembris 

Mēness Lauvā. Šajā dienā var novest līdz galam visas nepabeigtās lietas un izplānot atpūtu. Lauvas ietekmē pastāv nepadomāta riska un lieku tēriņu iespējamība, tāpēc būtu vēlams izvairīties no dažādām izklaidēm, pretējā gadījumā varat palikt bez naudas.

Šī diena paies Venēras ietekmē. Neizvairieties iepazīties ar pretējo dzimumu, jo ar laiku šīs jaunās attiecības var pāraugt par kaut ko vairāk. Brīvo laiku varat veltīt savam skaistumam. Nelielas pārmaiņas ārējā izskatā jūs ne tikai iepriecinās, bet arī piešķirs pārliecību.

Sestdiena, 9. decembris

Mēness pāries Jaunavas zvaigznājā. Beidzot radīsies iespēja nokārtot savu finansiālo stāvokli. Ļoti labvēlīga diena investīcijām un lieliem darījumiem. Paļaujieties uz savu intuīciju, lai izvairītos no krāpniekiem, tādā gadījumā jebkuras finanšu operācijas jums nesīs peļņu.

Saturna ietekmē jūs spēsiet rast atbildes uz jebkuriem darba jautājumiem. Noteikti neatlieciet lietas uz nākamo nedēļu. Visu būtu vēlams pabeigt līdz 9. decembrim.

Svētdiena, 10. decembris 

Mēness un Jaunavas zvaigznāja savienība ļoti labvēlīgi atsauksies uz saziņu. Šo dienu pilnīgi noteikti vajadzētu pavadīt savas otrās pusītes sabiedrībā vai vienkārši atrasties tuvo cilvēku lokā. Ja pa nedēļu jums ir sakrājušās ļoti daudz negatīvo emociju, nebaidieties savos pārdzīvojumos dalīties ar draugiem. Draugi un tuvinieki pilnīgi noteikti jūsos ieklausīsies un, iespējams, dos arī kādu vērtīgu padomu.

Pēc smagās darba nedēļas jūs varat sajust nogurumu, taču Saules enerģija dos jums papildus spēkus. Izmantojiet to ar prātu, bet vēl labāk – pietaupiet tos nākamajai nedēļai.

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pievienot komentāru