Mēness kalendārs; Šīs nedēļas (16.10. – 22.10.) labvēlīgās dienas!

Otrdiena, 17. oktobris

Mēness Jaunavā veicina atbildīgu lēmumu pieņemšanu un rūpīgu darbu, kas vērsts uz panākumu sasniegšanu. Neskatoties uz to, ka spēki samazinās, otrdiena ir ļoti labi piemērota jebkāda veida intelektuālajam darbam. Ir vērts iegūt jaunas zināšanas un attīstīt savas prasmes. Tāpat ļoti veiksmīgas solās būt darbības, kas saistītas ar informācijas meklēšanu un apstrādi.

Trešdiena, 18. oktobris 

Trešdien Mēness turpinās dilt un pāries Svaru zvaigznājā. Šī diena atšķiras ar ļoti stabilu enerģētiku, kuru var vērst un jau iesākto lietu pabeigšanu. Uzsākt kaut ko jaunu astrologi neiesaka, jo jaunās idejas realizēšanas process var ievilkties. Labvēlīgs laiks, lai ieviestu kārtību mājās.

Lasi vēl: Oktobrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Piektdiena, 20. oktobris 

Šajā dienā Mēness apciemos Skorpiona zvaigznāju. Enerģētikas ziņā šī ir ļoti labvēlīga diena, un astrologi to iesaka veltīt atbildīgām lietām. Kaut kā jauna uzsākšana šajā dienā iegūs papildus impulsu, tāpēc nospraustos mērķus pilnīgi noteikti nevajadzētu atlikt uz nenoteiktu laiku. Skorpiona zvaigznājs ļoti labvēlīgi ietekmēs arī personiskās attiecībās, tāpēc veltiet vairāk uzmanības saviem mīļajiem.

Svētdiena, 22. oktobris 

Mēness turpinās augt Skorpiona zvaigznājā. Gaidāms liels enerģijas pieplūdums. Ļoti labvēlīga diena aktīvai rīcībai. Īpaši piemērota diena, lai veltītu laiku nākotnes plānošanai un jaunu lietu uzsākšanai.

Pievienot komentāru