RECEPTE. Šokolādes pankūkas ar biezpienu!

Šīs šokolādes krāsas pankūkas uz jūsu galda pilnīgi noteikti izskatīsies neparasti oriģināli, turklāt tās ir patiesi gardas un ar maigu pildījumu!

Šīs pankūciņas var būt gan brīnišķīgs brokastu ēdiens, gan deserts pēc vakariņām, un arī visi mazie ēdāji noteikti būs sajūsmā, turklāt šo pankūku pagatavošana ir tik vienkārša, ka pilnīgi noteikti varat tās gatavot kopā ar savām atvasēm. Ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: Pankūku pīrāgs ar biezpienu – bezgala gards un pavisam vienkārši pagatavojams!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 3 olas;
  • 2 glāzes piena;
  • 2 glāzes miltu;
  • 2 ēdamk. kakao;
  • 1 ēdamk. cukura;
  • 1 iepakojums cepamā pulvera;
  • augu eļļa;
  • žāvētas aprikozes vai plūmes;
  • sāls.

Pildījumam:

  • 400 g biezpiena;
  • 100 g rozīņu;
  • 2 ēdamk. cukura.

PAGATAVOŠANA.

Ar miksera palīdzību olas sakuliet ar cukuru, pēc garšas pievienojiet sāli un pielejiet pienu. Iesijājiet miltus, pievienojiet kakao un cepamo pulveri. Miltus pakāpeniski mīciet mīklā, turpinot visu kult ar mikseri. Pēc konsistences mīklai jābūt kā šķidram krējumam. Cepiet pankūkas. Gatavas atdzesēt.

Pildījumam jāsajauc rozīnes, biezpiens un cukurs. Uz katras pankūkas uzlieciet nedaudz pildījuma un pēc tam tās kārtīgi sarullējiet. Šokolādes pankūkas var sarullēt arī konfekšu formā, to galiņus nostiprinot ar žāvētu aprikožu vai plūmju strēmelīti.

Pievienot komentāru