Mēness kalendārs; Šīs nedēļas (23.10. – 29.10.) labvēlīgās dienas!

Otrdiena, 24. oktobris

Mēness šajā dienā atradīsies Strēlnieka zvaigznājā. Astrologi šo dienu sauc par vienu no labvēlīgākajām iekšējā potenciāla realizācijai. Saistībā ar pozitīvo enerģētiku šī diena ir īpaši piemērota kādam mazam ceļojumam vai darba komandējumam. Intuīcija palīdzēs izvairīties no problēmām un ļoti ātri atrisināt jau samilzušos konfliktus. Tāpat šajā dienā būtu vēlams pievērsties jaunu zināšanu apguvei.

Trešdiena, 25. oktobris

Šajā dienā Mēness atradīsies Mežāža zvaigznājā, kas nozīmē to, ka paaugstināsies aktivitāte. Saistībā ar to jūs drosmīgi varat ķerties klāt savu agrāk nosprausto mērķu realizēšanai.

Ļoti labvēlīga diena romantiskajām attiecībām, tāpēc pāriem ir vērts pavadīt šo dienu vienam otra sabiedrībā. Tiem, kas atrodas jaunu attiecību meklējumos, vēlams doties ārā, kaut vai nelielā pastaigā. Nepalaidiet garām iespēju satikt savu mīlestību jau šajā rudenī.

Lasi vēl: HOROSKOPS. Rudenī dzimušo cilvēku raksturs un liktenis!

Ceturtdiena, 26. oktobris

Ceturtdienas enerģētika ļaus tikt galā ar vissarežģītākajiem uzdevumiem. Ļoti daudziem šī diena kļūs par likteņa dāvātu otro iespēju. Pamēģiniet pieiet savai problēmai no citas puses, tas jums pilnīgi noteikti ļaus atrast produktīvu atrisinājumu.

Nokārtot vai stiprināt attiecības ar ģimeni jums šajā dienā palīdzēs nestandarta lēmumi. Varat noorganizēt tematisko vakaru. Arī romantiskajām attiecībām šī diena ir ļoti labvēlīga.

 

Pievienot komentāru