Mīlestība ir sāpes! Zodiaka zīmes, kuras iemīlas neīstajos cilvēkos

 

SVARI

Svari ir jaukas un šarmantas būtnes, kas piesaista ne vienu vien pretējā dzimuma pārstāvi. Te nu jāatzīst, ka arī sava dzimuma pārstāvjiem grūti palikt vienaldzīgiem, jo Svari nudien ir harizmātiski cilvēki!

Svaru labais raksturs un jaukā daba nereti tiek izmantota savtīgiem nolūkiem. Kāds labāks aktieris vai aktrise var nolaupīt viņa sirdi, un likt Svariem pamatīgi ciest. Jāatzīst, ka ar Svaru jaukajām īpašībām, komplektā nāk arī naivums, ko grūti momentā izskaust. Nepieciešams ilgs laiks – pat vairāki gadi, lai Svari beidzot sāktu saprast, kādus cilvēkus par partneriem nekad neizvēlēties!

ZIVIS

Arī Zivis mēdz iemīlēties nepareizajos cilvēkos. Kāpēc? Jo iemīlas ātri un ar sirdi! Šīs zodiaka zīmes pārstāvji attiecībās reti kad domā ar galvu, jo ir īsti sirds gūstekņi!

Romantiski un vienmēr fantazējoši – tā var nosaukt šīs zīmes pārstāvjus. Bieži vien viņi savā galvā jau paši iztēlojas, kādas varētu būt attiecības ar konkrēto cilvēku, pirms tās vispār pat ir sākušās. Arī raksturu viņi savā iztēlē mēdz idealizēt… un te nu jāsaka, ka tas reti kad ir tāds, kādu Zivis ir iedomājušās!

Dzīves rūgtā realitāte Zivtiņām pamatīgi liek apsisties, kad viņi saprot, ka ir iemīlējušies neīstajā cilvēkā, tādā, kas viņu neciena un nenovērtē. Visgrūtāk ir šīs attiecības pārtraukt, un tam Zivīm nepieciešama liela drosme un spēks.

Pievienot komentāru