Vingrinājums, kas aizņem nieka 4 minūtes, bet rezultāts ir fenomenāls!

Visvienkāršākais un ātrāk izpildāmais vingrinājums, kas palīdzēs jums iegūt fantastiskas ķermeņa aprises

Kā būtu, ja jūs vien 4 minūšu laikā spētu pilnībā pārveidot savas ķermeņa aprises? Ar šo 28 dienu izaicinājumu jūs pamanīsiet izmaiņas savā ķermenī ne tikai izskatā, bet arī spēkā un izturībā.
Tas nav pasaulē ātrākais veids, kā iegūt fantastisku ķermeni, taču, ik dienu pavadot vien pāris minūtes vingrinājuma veikšanai, jūs pamanīsiet, cik ļoti mainās jūsu ķermenis.

Kas jums būs jādara?

Planku jeb balstu guļus uz elkoņiem nepieciešams veikt 4 nedēļu garumā. Izklausās viegli, vai ne tā? Jūs pakāpeniski audzēsiet savy izturību, līdz stāvēšana šādā vingrinājuma pozā veselas 4 minūtes nesagādās jums nekādas problēmas. Sekojiet līdzi šādam plānam:

1.diena — 20 sekundes
2.diena — 20 sekundes
3.diena — 30 sekundes
4.diena — 30 sekundes
5.diena — 40 sekundes
6.diena — atpūta
7.diena — 45 sekundes
8.diena — 45 sekundes
9.diena — 60 sekundes
10.diena — 60 sekundes
11.diena — 60 sekundes
12.diena — 90 sekundes
13.diena — atpūta
14.diena — 90 sekundes
15.diena — 90 sekundes
16.diena — 120 sekundes
17.diena — 120 sekundes
18.diena — 150 sekundes
19.diena — atpūta
20.diena — 150 sekundes
21.diena — 150 sekundes
22.diena — 180 sekundes
23.diena — 180 sekundes
24.diena — 210 sekundes
25.diena — atpūta
26.diena — 210 sekundes
27.diena — 240 sekundes
28.diena — tik ilgi, cik spējat noturēties

Kā pareizi taisīt planku?

1. Pārliecinieties par to, lai rokas tiktu noliktas pareizi. Elkoņiem ir jāatrodas tieši zem pleciem, lai nodrošinātu pareizi svara sadali.
2. Mugurkaulam jāatrodas taisni. Izvairieties bo muguras izliekšanas vienā vai otrā virzienā, šādi radot lieku spiedienu konkrētajām muguras daļām.
3. Sekojiet līdzi tam, lai kājas atrastos mazliet platāk. Vingrinājuma veikšanas laikā pievērsiet uzmanību tam, kā jūtas jūsu gurni. Nevajadzētu radīt papildu slodzi sēžamvietai. Vajadzības gadījumā noregulējiet attālumu starp abām kājām.
4.Elpošanai jābūt lēnai, mierīgai un vienmērīgai.

Ko labu šis vingrinājums sniedz jūsu ķermenim?

1.Uzlabo lokanību un mazina stresu. Šī vingrojuma regulāra izpildīšanai piešķir augumam lokanību. Ja ilgu laiku pavadām pie datora, augums kļūst stīvs un tas nodara lielu skādi veselībai. Vingrojuma laikā tiek pastieptas un atslābinātas muskuļu grupas, kas visbiežāk saspringst stresa vai ilgstošas sēdēšanas dēļ, mazinās spriedze un pierimst domu skrējiens.

2. Attīra un nomierina prātu. Ja esat ļoti emocionāls cilvēks, kas bieži nevar apstādināt raižpilnu domu skrējienu, vai darbaholiķis, kas pat mājās nespēj atslēgties no domām par darbu, planka būs labas “zāles” prāta attīrīšanai.

3. Nostiprina vēdera muskuļus. Ja vēlies iegūt stingru, skaistu vēderu, šis vingrojums ir labs veids, kā to panākt. Tas gan nenozīmē, ka variet stumt māgā visu, ko vien vēlaties. Uzturam tik un tā jābūt pārdomātam un veselīgam. Ja regulāri izpildīsiet vingrojumu, rezultāts nebūs ilgi jāgaida.

Pievienot komentāru