Mīlestības horoskops 5. oktobrim – ieslēdz savu fantāziju!

Noskaidro, kas šodien sagaida katru no zīmēm mīlas lietās!

Bez liekiem ievadiem, ķersimies pie šīs dienas mīlestības horoskopa!

AUNS Raiba un dažāda diena. Tā vien liksies, ka kura katrā brīdī kaut kas var noiet greizi. Arī mīļotais cilvēks pamanīs tavu savādo dabu. Izstāsti par to, kā tu jūties!

VĒRSIS Šodien nebūs vērts klusēt par acīmredzamo. Labāk neko nenoliegt, bet gan izstāstīt par savām īstajām sajūtām. Tev patiesībā pat nav ko zaudēt!

DVĪŅI Planētu novietojums tevi padarīs mazliet nemierīgu. Vismaz trakiem izgājieniem nebūs nepieciešama drosme. Šīs sajūtas izmanto attiecībām par labu!

VĒZIS Būsi īpaši romantisks – izmanto šo nasko noskaņojumu, lai iepriecinātu partneri. Šovakar ieteicama romantiska pastaiga.

LAUVA Šodien iespējams strīds par nesvarīgu sīkumu. Mēģini pievērt acis! Šodien ieteicams mēģināt savaldīt savas emocijas!

JAUNAVA Šodien tā vien vēlēsies atpūsties. Varbūt ir vērts ieplānot kopīgu vannu vai mājās gatavotas vakariņas sveču gaismā? Ieslēdz savu iztēli!

SVARI Neko īsti negribēsies – ne kaut kur iet, ne kaut ko mājās darīt. Varbūt tā pat būs labāk – vienkārši atpūsties!

SKORPIONS Šodien vēlēsies sajust mīļotā cilvēka uzmanību. Iespējams, ka pēdējā laikā tev tās ir bijis pārāk maz. Izrunājiet šo problēmu!

STRĒLNIEKS Iespējams, ka šodien partnera paciešana prasīs lielas pūles. Iespējams strīds. Bet uztraukumam nav pamata – pēc mēneša pat neatcerēsieties strīda iemeslu!

MEŽĀZIS Šodien gaidāmas jaunas satikšanās, tāpēc noteikti nepavadi vakaru mājās! Iespējams, ka kāda sirdij liksi pukstēt straujāk!

ŪDENSVĪRS Šodienu pavadi mierīgā gaisotnē. Ja esi partnera meklējumos, tad varbūt ir vērts izmēģināt veiksmi iepazīšanās portālos?

ZIVIS Zivis pašas nezinās, ko grib. Ieklausies partnera ieteikumos un rīkojieties pēc viņa iniciatīvas. Labs laiks, kad domāt par kaut ko nopietnāku..

Pievienot komentāru