Mīlestības horoskops nedēļai no 14. līdz 20. janvārim

AUNS

Jūs šajā nedēļā būsiet visnotaļ romantiski noskaņoti. Būsiet pārliecināti par sevi. 20. janvārī, kad Saules enerģija kļūs vājāka, attiecībās var uzrasties problēmas. Ja konflikts rodas otrdien, jūs ļoti viegli tiksiet ar to galā.

VĒRSIS

Jums šī nedēļa var iesākties ne visai veiksmīgi. Ja bijāt plānojuši šajā periodā atzīties kādam mīlestībā, vēlams atlikt šo atbildīgo soli uz daudz piemērotāku brīdi. Jūsu atklātība šajā nedēļā var jūs stipri sarūgtināt.

DVĪŅI

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt konflikti attiecībās ar otro pusīti, taču jums pilnīgi noteikti nevajadzētu tajos pārāk iedziļināties. Pirmdien ir lielisks brīdis, lai pastāstītu mīļotajam cilvēkam par savām jūtām, taču to vajadzētu darīt tikai tādā gadījumā, ja esat par tām pārliecināti.

VĒZIS

Jums šajā nedēļā nevajadzētu pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, jo tie var radīt negatīvas sekas. Periodā no 19. līdz 20. janvārim var privātās dzīves sfērā var uzrasties problēmas. Ja jūsu attiecībās jau sen kā ir zudusi cieņa un savstarpējā sapratne, tad jau sestdien tas var kļūt par iemeslu attiecību izskaidrošanai. Lai visu saliktu savās vietās, kārtīgi apdomājiet, vai jūsu savienībai ir nākotne.

LAUVA

Attiecību ziņā jums šī nedēļa solās būt pozitīvu emociju pilna. Būsiet romantiski noskaņoti. Jebkurš atbildīgs solis būs veiksmīgs, it īpaši tad, ja ar savu otro pusīti esat plānojuši pārnest attiecības citā līmenī. Svētdien jūs var piemeklēt nepatīkamas situācijas, kas atsauksies uz jūsu privāto dzīvi.

JAUNAVA

Pirmdien, 14. janvārī, jums pilnīgi noteikti nevajadzētu izcelties ar kaut kādu spilgtu rīcību attiecībā pret savu otro pusīti. Romantisks gājiens var pilnībā izgāzties. Iespējama atsvešināšanās vai nepamatota greizsirdība. Ja laicīgi izrādīsiet mīlestību un sapratni, nepatikšanas ies secen.

SVARI

Ja jums šķiet, ka jūsu attiecības vairs nav tik stipras kā agrāk, pamēģiniet parunāt ar savu partneri. Vislabāk to būtu darīt nedēļas sākumā, jo tad jūs spēsiet atrast pareizo izeju no šīs situācijas. Tiem, kas vēl nav atraduši savu īsto un vienīgo, būtu vēlams nodarboties ar meklējumiem.

SKORPIONS

Ja jūs izrādīsiet drosmi un būsiet par sevi pārliecināti, sagaidīsiet grandiozas pārmaiņas privātajā dzīvē. Pamodīsies jūtas. Ja esat plānojuši uzaicināt savu izredzēto uz randiņu, tad vislabāk to būtu darīt trešdien, kad iekšēji būsiet vismierīgākie.

STRĒLNIEKS

Ja jūsu attiecībās radušās kaut kādas problēmas, tad lieku reizi nevajag provocēt konfliktus dēļ niekiem. Pacentieties problēmas atrisināt daudz mierīgākā ceļā, pretējā gadījumā jūsu attiecībām var pienākt beigas. Labs laiks, lai pieņemtu atbildīgus lēmumus, nebaidoties par sekām.

MEŽĀZIS

Jūs šajā nedēļā gaida ļoti daudz patīkamu brīžu. Veiksme pilnīgi noteikti būs ar jums ir visā, it īpaši mīlas frontē. Jūs būsiet pārliecināti par saviem spēkiem, kas jums palīdzēs atklāt savu dvēseli un dalīties savās jūtās ar partneri.

ŪDENSVĪRS

Jums šajā nedēļā var nākties saskarties ar nepatīkamiem pārsteigumiem. Ja negribat, lai jūsu plāni šai nedēļai tiek izjaukti, tad visus atbildīgos lēmumus vajadzētu pieņemt jau pirmdien. Jums izdosies iegūt sava partnera uzmanību un pat pārcelt savas attiecības jaunā līmenī.

ZIVIS

Trešdien jūsu attiecībās ar otro pusīti var rasties konflikti. Partneris var vēlēties ierobežot jūsu personīgo telpu, kas jums pilnīgi noteikti neies pie sirds. Pacentieties nodrošināties ar pacietību, pretējā gadījumā problēmas un strīdi būs neizbēgami.

Pievienot komentāru