Mīlestības horoskops nedēļai no 22. līdz 28. janvārim

AUNS

Jums šajā nedēļā pastiprināti vajadzēs kontrolēt savas emocijas un pacensties nelīst tur, kur nevajag. Astrologi jums iesaka nodarboties ar esošo problēmu risināšu, lieki netērējot savu enerģiju uz citām lietām. Noteikti nav vērts aprobežoties ar mērķi atrast savu mūža mīlestību šajā nedēļā, jo pastāv liela iespējamība, ka izvēlētajā partnerī vilsieties.

VĒRSIS

Laika periodā no 25. līdz 26. janvārim jums tiks dota iespēja mainīt gan sevi, gan savu dzīvi, izcelties pūļa vidū un uzsākt aktīvu kustību savas personīgās laimes virzienā. Ļoti labvēlīgs laiks būs arī nedēļas sākums. Jūs spēsiet atbrīvoties no domām, kas jūs nomāc. Izmantojiet šīs dienas, lai attīstītu savas attiecības.

DVĪŅI

Jums šajā nedēļā vajadzētu atcerēties par saviem nelabvēļiem un skauģiem. Astrologi jums iesaka nedalīties savos plānos ar kaut kādiem cilvēkiem no malas, turklāt arī ar personīgo laimi nevajadzētu lielīties. Centieties apkārtējiem neizrādīt spēcīgas emocijas.

VĒZIS

Jūsu dzīvi piemeklēs pārmaiņas, kas skars arī mīlas fronti. Ģimenes pāriem vajadzētu palikt divvientulībā, lai atsvaidzinātu jūtas, bet vientuļajiem Vēžiem nevajadzētu sēdēt četrās sienās, jo tā jūs savu otro pusīti neatradīsiet. Dodieties pretī savam liktenim tuvo draugu kompānijā.

LAUVA

Jums šajā nedēļā vajadzētu pietaupīt savus spēkus. Nedaudz tiks iedragāta jūsu pārliecība. Lai mīlestība jums nemestu līkumu, pacentieties būt aktīvi jau nedēļas sākumā, bet brīvdienas pavadiet mierīgā gaisotnē, neļaujoties emociju izvirdumam. Gūt panākumus jūs spēsiet tikai ar vēsu prātu.

JAUNAVA

Laime mīlas frontē jūs piemeklēs tikai tādā gadījumā, ja pārstāsiet veltīt laiku svešu problēmu risināšanai. Šajā nedēļā jums pilnīgi noteikti vajadzētu nodarboties tikai un vienīgi ar savas personīgās dzīves sakārtošanu. Paanalizējiet savu rīcību un sāciet cīņu ar ieradumiem, kas jums traucē kļūt laimīgām. Necentieties nopelnīt mīlestību, tā pie jums atnāks pati.

SVARI

Jums šajā nedēļā vajadzētu nodarboties ar savā profesionālajām lietām. Jūsu privātā dzīvē var nedaudz pagaidīt. Atsakoties no kāda izdevīga piedāvājuma darbā, jūs riskējat atteikties no sava sapņa. Aktīvu rīcību mīlas frontē varat ieplānot tuvāk brīvdienām. Pēc produktīvas darba nedēļas jūs varēsiet baudīt ģimenes komfortu un rūpes.

SKORPIONS

Jūs šajā nedēļā būsiet noskaņojušies uz panākumiem, kas sola jums veiksmi ne tikai darbā, bet arī privātajā dzīvē. Brīvajiem šīs zīmes pārstāvjiem ir vērts likt lietā savus talantus, lai ieinteresētu potenciālo partneri, taču arī jau esošajiem pāriem pilnīgi noteikt nevajadzētu palikt četrās sienās. Jauni iespaidi jūs vēl vairāk satuvinās un palīdzēs jums atjaunot harmoniju attiecībās.

STRĒLNIEKS

Jums šajā nedēļā uzsmaidīs veiksme. Izmantojiet šo periodu, lai piepildītu savs kvēlākās fantāzijas un pilnīgi noteikti neatsakieties no randiņiem. Mīlestība jūs patiešām var piemeklēt pavisam nejauši, tāpēc esiet pārliecināti par sevi un dodieties tai pretī.

MEŽĀZIS 

Jūs šajā nedēļā var piemeklēt grūtības saziņā ar pretējo dzimumu. Iespējams, ka būsiet viegli aizkaitināmi un vēlēsieties pavadīt laiku vienatnē, norobežojoties no apkārtējiem. Izvairīties no kļūdu pieļaušanas un nepareizu lēmumu pieņemšanas jums palīdzes tuvo cilvēku padomi.

ŪDENSVĪRS

Lai sasniegtu laimi personīgajā dzīvē, jums jāizmanto gudrība un iztēle. Oriģināla rīcība palīdzēs jums iekarot partnera sirdi un atklās jūsu neparastos talantus, taču ir vērts būt uzmanīgiem, jo iespējama nepareizu lēmumu pieņemšana. Nevadieties pēc emocijām, pretējā gadījumā varat nepareizi saprast savas otrās pusītes jūtas.

ZIVIS 

Jums šajā nedēļā pilnīgi noteikti nevajadzētu paļauties tikai uz veiksmi. Astrologi jums iesaka iznākt no ēnas un aktīvi sākt iekarot sava partnera sirdi. Jau esošajiem pāriem šajā nedēļā vajadzētu piekopt aktīvāku dzīvesveidu, lai atgaiņātu garlaicību un atpūstos no ikdienas rutīnas. Tiem, kas ir izlēmuši uzsākt jaunas attiecības, vajadzētu izrādīt rūpes un pacietību.

Lasi vēl: Saderīgākie 2018. gada Zodiaka zīmju pāri

Pievienot komentāru