Nedēļas horoskops no 26. februāra līdz 4. martam – uzzini savas veiksmīgās dienas!

AUNS

Auni šajā nedēļā būs aizņemti ar privātās dzīves kārtošanu. Jūs iegūsiet jaunus kontaktus, jums nāksies apspriest savu attiecību plānus un perspektīvas, dalīties ar nākotnes cerībām, taču nedomājiet, ka jums viss šajā nedēļā būs tik viegli. Venēras ietekmē jūsu plāni var kardināli mainīties.

Labvēlīgās dienas: 27., 4.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2., 3.

VĒRSIS

Vēršus šajā nedēļā gaida visnotaļ nopietnas pārmaiņas, kas gala rezultātā jums ļoti daudz ko dos, lai gan dotajā brīdī tās jūs izmetīs no komforta zonas. Nāksies mainīt savu apziņu, izvēlēties kaut kādas jaunas metodes mērķu sasniegšanai, kā arī mainīt lietu kārtību un sabiedrību, kurā atrodaties.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27.

DVĪŅI

Dvīņi šajā nedēļā atradīsies emociju vētras virpulī, taču nesteidzieties pārdzīvot, jo tieši šādās situācijās arī dzimst mākslinieki, dzejnieki, fotogrāfi, mūziķi un rakstnieki. Viss, kas jums šobrīd ir vajadzīgs – atklāt savas radošās spējas un sākt sevi realizēt. Ķerieties klāt visam, kas liekas traks, neparasts un interesants.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 1.

VĒZIS

Vēžiem šajā nedēļā būs vieglāk par visiem. Hiperjūtīgums ir jūsu otrais vārds, kas nozīmē to, ka nekādas īpašas izmaiņas savā dzīvē un enerģētikā jūs nemanīsiet. Būtu vēlams sakārtot savu dzīvi vismaz sadzīviskā līmenī, ideālā variantā – arī finansiālā. Šobrīd tam ir atvērti visi ceļi.

Labvēlīgās dienas: 26.

Dienas, kurās jāuzmanās: 27., 3.

LAUVA

Lauvas šajā nedēļā redzēs sevi no malas. Daudzus no jums šis skatījums var nobiedēt, taču satraukumam nav pamata. Jūsu pagātnes darbības, vārdi un kļūdas šajā periodā atsauksies uz jums. Apkārtējie pret jums izturēsies tā, kā jūs esat izturējušies pret viņiem. Šī būs karmiska nedēļa, kuru pilnīgi noteikti vajadzētu ņemt vērā.

Labvēlīgās dienas: 27., 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: 3.

JAUNAVA

Jaunavām šajā nedēļā piezagsies depresija, tomēr neceriet, ka visas septiņas dienas varēsiet raudāt spilvenā. Piemēram, pirmdien jūs priecāsieties par dzīvi, aizgaiņājot prom visas šaubas, taču jau otrdien un trešdien attieksme pret visu mainīsies. Jums ir ne tikai jābūt pārliecinātām, ka viss ir kārtībā, bet arī jāatrod tam pierādījumi.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 2.

SVARI

Svariem šajā nedēļā viss ritēs gludi. Jūs būsiet laimīgi, priecīgi un pārliecināti par sevi. Viss būtu labi, taču ir viena problēma. Šajā periodā jūs neapzināti sev uzliksiet negatīvo emociju aizliegumu, kas nozīmē to, ka visus pagātnes vai jaunos pazemojumus jūs uztversiet kā kaut ko pašsaprotamu. No vienas puses tas ir apskaužams, bet no otras – šīs neizteiktās emocijas jūs salauzīs, tāpēc astrologi rekomendē neignorēt aizvainojumus.

Labvēlīgās dienas: 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

SKORPIONS

Skorpioni šajā nedēļā saskarsies ar vienu vienīgu problēmu – tiekšanos pēc pilnības. Tas būs patiesi briesmīgs perfekcionisms bez tiesībām pieļaut kļūdu. Jūs vienkārši nespēsiet samierināties ar pasauli, kura nav ideāla. Astrologi jums iesaka fokusēties uz saviem panākumiem.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26.,2.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki šajā nedēļā būs aizņemti ar savu sasniegumu kolekcionēšanu. Viss jau būtu labi, ja vien jūs ar to nenokaitinātu apkārtējos. Tikai un vienīgi ar iekaroto virsotņu un uzvaru uzskaitīšanu iedot sev spēku nesanāks. Nav obligāti jākļūst par Visuma centru, lai tas pret jums būtu dāsns.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

MEŽĀZIS

Mežāži šajā nedēļā pamanīs, cik maz uzmanības ir veltījuši saviem tuvākajiem, un centīsies to vērst par labu, taču šajās septiņās dienās spēles noteikumus, pēc kuriem esat raduši spēlēt, mainīt nevajag. Arī tad, ja attiecībā pret citiem esat bijuši egoistiski, šis nav īstais laiks, lai situāciju labotu. Atzīstiet savas kļūdas, lūdziet piedošanu, taču nav nepieciešams piespiest sevi kļūt par citu cilvēku.

Labvēlīgās dienas: 3.

Dienas, kurās jāuzmanās: 26., 1.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus šajā nedēļā sagaida jauni iespaidi – gan pozitīvi, gan negatīvi. Visums būs pret jums taisnīgs, kas nozīmē to, ka vainot dzīvi vai citus cilvēkus par netaisnību jūs nevarēsiet. Ļoti labvēlīgs laiks pašanalīzei. Esiet godīgi paši pret sevi. Vērojiet sevi, savas emocijas un notikumus dzīvē. Tādā veidā jums būs daudz vieglāk kontrolēt savu likteni.

Labvēlīgās dienas: 28.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

ZIVIS 

Zivīm šajā nedēļā būs ļoti izteikta atbildības sajūta. Pasaule nepadosies kontrolei, un jūs ar to nebūsiet mierā. Jūs sāksiet izjust vainas sajūtu burtiski par visu. Jūs šajā periodā būsiet pirmās, kas pamanīs problēmas un ķersies pie to risināšanas, taču ļoti būtiski ir atcerēties to, ka katram cilvēkam ir sava dzīve un nav jūsu varā risināt svešas problēmas.

Labvēlīgās dienas: visas dienas neitrālas.

Dienas, kurās jāuzmanās: visas dienas neitrālas.

Lasi vēl: 2018. gada horoskops pa mēnešiem; septembris būs mīlestības laiks!

Pievienot komentāru