2018. gada horoskops pa mēnešiem; septembris būs mīlestības laiks!

JANVĀRIS

Janvāris var likties visnotaļ ilgstošs. Lai realizētu kaut kādas jaunas idejas, būs nepieciešams pieņemt stingrus lēmumus. Romantiskajās attiecībās gaidāms visnotaļ mierīgs periods. Janvāri ir vērts pavadīt dažādos izbraucienos, ceļojumos un interesantās kompānijās. Savus nākotnes plānus ir vērts apspriest tikai ar saviem tuvākajiem.

FEBRUĀRIS

Februāra sākums var kardināli izmainīt visus jūsu plānus. Nodarbojieties ar sportu un pārskatiet savus uztura paradumus.

MARTS

Ļoti daudzus gaida patīkamas tikšanās. Ļoti lielisks lēmums būs atjaunot vecos kontaktus. Ir pienācis laiks rīkoties. Nebaidieties uzņemties risku, tad arī jūs spēsiet gūt panākumus.

APRĪLIS

Šajā mēnesī pirmajā vietā būs personīgās attiecības. Gaidāmi pārbaudījumi draudzībā. Daži cilvēki var uz visiem laikiem aiziet no jūsu dzīves. Galvenais – atlaidiet pagātni un neturiet uz šiem cilvēkiem ļaunu prātu.

MAIJS

Ļoti daudziem pavērsies jaunas iespējas. Vajadzēs ilgi un cītīgi strādāt, lai sasniegtu vēlamos rezultātus. Smags darbs radīs pozitīvu vadības novērtējumu.

JŪNIJS

Pilnvērtīgas atpūtas trūkums var jums radīt finansiālus zaudējumus, tāpēc tiek rekomendēts jau iepriekš sakrāt noteiktu summu izklaidēm, lai pēc tam nenokļūtu neērtā stāvoklī. Tas jums palīdzēs neielīst parādos.

JŪLIJS

Gandrīz visiem jūlijā nāksies izdarīt izvēli starp kaut ko jaunu un vecu. Jūs veiksiet novērtēšanu un daudz ko pārdomāsiet. Lai nekļūdītos, lūdziet palīdzību saviem tuviniekiem.

AUGUSTS

Augustā pienāks pilnveidošanās un spilgtu pārmaiņu laiks. Jaunas aizraušanās var jūs nedaudz izsist no sliedēm, taču jums visiem spēkiem vajag censties nenoiet no izvēlētā ceļa. Ja arī viss nenotiek tā, ka jūs vēlaties, nepārdzīvojiet. Pacentieties no tā izvilkt maksimumu.

SEPTEMBRIS 

Lielisks mēnesis mīlestībai. Visiem, kas plāno veidot ģimeni – septembris ir īpaši piemērots laiks. Karjerā gan viss nebūs tik rožaini, tāpēc nenolieciet to pirmajā vietā savā prioritāšu sarakstā.

OKTOBRIS

Daudziem dzīvē pienāks lūzuma punkts. Būs iespēja pielikt punktu tam, kas ilgst jau no paša gada sākuma. Pats galvenais – nepadoties izmisumam. Rūpējieties par savu māju. Tas jūs novērsīs no visa negatīvā.

NOVEMBRIS

Ļoti daudziem nāksies padomāt par to, cik viņi ir vērtīgi apkārtējiem. Tiek rekomendēts nepieņemt sasteigtus lēmumus, kas balstīti uz emocijām. Nodarbojieties ar iekšējās harmonijas rašanu.

DECEMBRIS 

Ir pienācis laiks visu apkopt. Daudz uzmanības šajā mēnesī prasīs ģimene un draugi. Neizdariet pārsteidzošus secinājumus.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvjiem 2018. gads atnesīs mīlestību

Pievienot komentāru