Nekāds karalis viņš nav: Kirkorovs bez kosmētikas un parūkas

Kosmētika ir tik pierasta lieta. Miljoniem sieviešu ik rītu pošoties uz darbu, krāso acis, lūpas, iesārto vaigus. Daudzas pat nevar iedomāties savu rītu bez šīs ”procedūras”.

Taču tas ir par sievietēm. Vai jūs zinājāt, ka arī vīriešiem mēdz būt kosmētikas somiņas? Jā, arī viņi krāsojas, pie tam tik meistarīgi, ka mēs to pat neievērojam. Pats krievu estrādes karalis Filips Kirkorovs, lai uzturētu savu tēlu, nebūt nenoniecina dažādus kosmētiskos līdzekļus.

Pats Filips nemīl apspriest šo tēmu. Taču pēdējā laikā viņa draugu sociālajos tīklos ir parādījušās fotogrāfijas, kurās redzams, ka ikdienā viņa tēls būtiski atšķiras no tā, ko esam pieraduši redzēt uz skatuves.

LASI ARĪ ŠO: Kāds Austrālijā dzīvojošs latvietis uzrakstījis pārdomas par Latviju

Kirkorovam nācās skaidroties: viņš atzinies, ka kosmētika viņa dzīvē ieņem ievērojamu vietu. Viņš teica, ka uz skatuves nekad neesot izgājis bez kosmētikas.

Pie tam, dziedātājs teica, ka krāsoties viņš nemīl. Taču to pieprasa viņa profesija – uz skatuves viņam jāizskatās ideāli.
Un tā, ja aplūkojam Filipa seju tuvplānā, redzams, ka uz tās uzklāts gan pūderkrēms, gan tonālais krēms un vaigu sārtums.

Un Kirkorova īpašais skatiens tiek akcentēts ar acu zīmuli, ar kuru tiek izceltas acu līnijas. Arī koptās uzacis tiek iezīmētas ar uzacu zīmuļa palīdzību. Dažreiz var redzēt pat to, ka dziedātāja skropstas tiek izceltas ar skropstu tušas palīdzību.

Negribētos likt vilties dziedātāja faniem, taču bez visas šīs kosmētikas Kirkorovs nemaz neizskatās pēc karaļa. Drīzāk kā vidēji statistiskais pusmūža vīrietis.

Esot atpūtā, viņš nelieto nekādus kosmētiskos līdzekļus, un fotogrāfijās dziedātāju pat grūti atpazīt. Āda nebūt nav perfekta un skatiens nav tik izteiksmīgs.

Starp citu, dažās bildēs no atvaļinājuma, cilvēki ir ievērojuši, ka Kirkorova mati ir ļoti plāni. Bet uz skatuves viņš vienmēr dižojas ar kuplu frizūru.

 

VAIRĀK FOTO ATRADĪSIET NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru