Padomi pirmajam randiņam – noderīga informācija un ģērbšanās padomi sievietēm!

Ierodies laicīgi. Ja tomēr kavē, informē par to savu randiņa biedru.

Runājot par pirmajiem iespaidiem, nav nekā pievilcīgāka par sievieti, kura spēj organizēt savu laiku un ierodas noteiktajā vietā laicīgi. Protams, ka tev vairāk nākas piestrādāt pie ideālā koptēla izveidošanas, tomēr tas nav attaisnojums, lai ierastos ar nokavēšanos. Ja kavēsies ilgāk par piecām minūtēm, noteikti tiksi uzskatīta par bezatbildīgu. Ja nekādi nespēj izvairīties no kavēšanās, laikus paziņo par to.

Kleita, kas tev nepiestāv.

Ja vēlies iestīvināties tajā kleitā, kuru pirms laba laika esi nopirkusi, bet nav gadījusies izdevība to uzvilkt, tad šis nav piemērotākais brīdis to darīt. Tajā pašā laikā tev nevajadzētu uz randiņu doties arī “mammu” biksēs. Ja tu uzvelc ko neērtu un neesi pārliecināta par savu izskatu, tu sabojā vakaru ne tikai sev, bet arī randiņa biedram. Pirms došanās uz randiņu, aplūko tikšanās vietas bildes, lai redzētu, kādu ģērbšanās etiķeti tur praktizē citi, šādi noteikti nenošausi garām. Vislabākā izvēle būs ne tikai glītas, bet arī praktiskas drēbes.

Padomā par atbilstošu apavu izvēli.

Katra no mums ir atšķirīga. Ja viena var izturēt vairāku stundu pavadīšanu augstpapēžu apavos, tas nebūt nenozīmē, ka to spēs arī cita. Noteikti izvēlies apavus, kas tev šķiet gana ērti. Protams, ka viss atkal atkarīgs no vietas, kurp dosieties. Uzzini visas svarīgās detaļas, pirms izvēlies apavus. Tu taču nevēlies, lai kaut kas noiet greizi!

Smaržo patīkami.

Patīkama smarža ir viena no svarīgākajām pirms-ģērbšanās sastāvdaļām. Izvēlies mazliet saldu, atsvaidzinošu un noturīgu aromātu. Tikai nepārspīlē ar smaržu lietošanu, citādi atbaidīsi savu randiņu biedru. Noteikti neaizmirsti par košļājamo gumiju vai pāris piparmētru ledenēm!

“Nē” biezam kosmētikas slānim.

To noteikti ir vērts pieminēt. Izvēlies tikai to kosmētiku, kas nepieciešama tavu labāko iezīmju izcelšanai. Nemeklē palīdzību YouTube videomateriālos. Pataupi šīs idejas meiteņu ballītei. Dzīvē vai internetā redzētie modes upuri tevi noteikti atturēs no pārspīlēšanas ar kosmētiku. Esi vienkārša, eleganta un pievilcīga!

Matu sakārtojums.

Ja esi nekārtīgo matu sakārtojumu cienītāja, šoreiz vajadzēs nedaudz “pacīnīties” ar matu veidošanu. Vislabākais matu sakārtojums ir izlaisti mati. Vai tu tos iecirto vai iztaisno, tas paliek tavā ziņā.

Lasi vēl: 9 sieviešu ārējā izskata iezīmes, kuras piesaista visus vīriešus bez izņēmuma

Pievienot komentāru