Pamešanas horoskops sievietēm – patiesais iemesls, kāpēc viņš tevi pameta

Un tev likās, ka jūs pamazam kļūstat tuvāki..

Nevaino sevi! Nereti vīrieši sievietes pamet tāpēc, ka nespēj tikt galā paši ar sevi. Noskaidro, kādi varētu būt iemesli tam, ka viņš nobijās no saistībām un mistiski pazuda, atkarībā no viņa Zodiaka zīmes!

 

Auns

Sajūtot, ka attiecības sāk kļūt nopietnas, viņš tevi pameta. Aunu vīriešiem nepatīk justies kontrolētiem un kaut kādā ziņā zaudēt daļu no savas brīvības.

Vērsis

Viņš ļoti gribēja ar tevi satuvināties, bet juta, ka visu dara viens pats un tu tikai sekoji līdzi notiekošajam. Viņš nesajuta, ka tu tiešām to vēlies, un atkāpās, pirms tika sāpināts.

Dvīņi

Dvīņi ir ļoti jauki, taču mēdz satikties ar daudz dažādiem cilvēkiem, pirms veido nopietnas attiecības ar vienu. Dažiem pat ir grūti būt kopā tikai ar vienu cilvēku. Varbūt tu viņam ļoti patiki, bet viņa uzmanību pievērsa kāda cita.

Vēzis

Ļoti iespējams, ka viņa emocijas darīja savu un viņš izlēma bēgt prom. Vēži var būt nedroši par sevi, un viņiem ir daudz vajadzību. Varbūt viņš saprata, ka pārāk ātri ir tev pieķēries un nobijās, ka tu nejūties tāpat.

Lauva

Lauvas vienmēr meklē kaut ko vai kādu, kas ir labāks par iepriekšējo. Tu varbūt izskaties kā supermodele, bet viņš tāpat prāto, kura vēl varētu būt ieinteresēta.

Jaunava

Jaunavas var būt ļoti paškritiskas gan pret sevi, gan arī pret tiem, ar ko veido attiecības. Tā ir nedrošība par sevi. Līdz ko jūs kļuvāt tuvāki, viņš sāka šaubīties, vai būs pietiekoši labs tev un nobijās.

Svari

Kad attiecību sākuma romantika lēnām sāka zust un atklājās patiesā realitāte, Svari sāka uztraukties. Viņam nepatīk strīdēties un tikt galā ar stiprām emocijām.

Skorpions

Skorpioni var būt ļoti skarbi, un viņiem izdabāt ir grūti. Patiesībā tu esi izvairījusies no lodes.

Strēlnieks

Ļoti iespējams, ka viņš nevēlējās pārāk satuvināties, jo grasās doties prom. Nav svarīgi, uz cik ilgu laiku, taču tas būs kaut kas jauns un atšķirīgs. Strēlnieki ir gatavi veidot ilgstošas attiecības, kad ir nedaudz norimis viņu piedzīvojumu meklētāja gars.

Mežāzis

Viņi vēlas nostabilizēties un veidot ģimenes dzīvi, taču nevēlas to darīt kopā ar cilvēku, kuram ir nestabili ienākumi vai kurš domā tikai par izklaidēm.

Ūdensvīrs

Kad cilvēki satuvinās un attiecības kļūst nopietnākas, parādās arī vairāk emociju. Ūdensvīri nejūtas ērti lielos emociju uzplūdos un mēdz atsvešināties, kad sajūt, ka attiecības kļūst nopietnas.

Zivis

Zivīm patīk iemīlēties, bet nepatīk, ja realitāte neatbilst viņu romantiskajām fantāzijām. Varbūt tu vienkārši neatbildi īstajai mīlestībai, kādu viņš vija iztēlojies.

Pievienot komentāru