Pēc kāju formas var noteikt sievietes temperamentu


Vai pēc cilvēka ārējā izskata var noteikt viņa temperamentu? Daudziem tas liksies neticami, bet jā – var. Šodien mēs pastāstīsim, kā pēc kāju formas var noteikt, kāds ir daiļā dzimuma pārstāves temperaments.

Sievietei, kas vēlas saprast, kāda ir viņas kāju forma, ir jānostājas spoguļa priekšā un kājas jāsaliek kopā. Un tad nav grūti pamanīt, cik atstarpju parādās starp kājām. (Skatīt attēlu zemāk)

A tips
Sievietēm ar A tipa kāju formu ir nelielas atstarpes starp ikriem un gurniem. Brīva telpa viņām parādās pie potītēm. Tās, kurām ir tieši šāda kāju forma, ir apburošas sievietes, kuras dievina vīrieši. Viņas ir atturīgas, sievišķīgas, maigas, kautrīgas, atkarīgas no vīrieša. Šīm dāmām nav raksturīgi izrādīt iniciatīvu. Daudziem vīriešiem patīk sievietes, kuras izskatās vājas, jo blakus viņām vīrietis var justies par īstu aizstāvi. Tomēr, ja sieviete visu laiku uzvedīsies pasīvi, partnerim var kļūt garlaicīgi.

B tips
Sievietes, kurām vismazākā atstarpe ir potīšu rajonā, vienkārši pievelk pretējo dzimumu. Viņas atšķiras drosmi un gatavību eksperimentiem. Garlaicību viņas necieš. Šīs dāmas spēj rīkoties neparedzami un uzvesties provocējoši. Partneri, kuriem nepatīk eksperimentēt, tostarp arī gultā, ļoti ātri kļūst viņām neinteresanti.

C tips
Sievietes, kurām gurni saskaras, bet ceļgali nesaskaras, uzskata, ka sekss ir tikai nepieciešamība, kas saistīta ar bērnu dzemdēšanu, baudīt seksu viņām nav raksturīgi. Pēc viņu domām, tikai vīriešiem būt vajadzības seksā, un sievietēm tās ir jāapmierina. Lai gan, ja izdodas tādas sievietes “iekvēlināt”, tad viņās kļūst par īstām plēsoņām gultā.

D tips
Sievietēm, kurām kājas saskaras ceļgalu un potīšu rajonā, nepatīk konkurēt ar vīriešiem, taču viņas ir gatavas viņiem sekot. Guļamistabā šīs sievietes neizrāda iniciatīvu, tomēr vienmēr atbalst partneru aizsākto. Ir zināms, ka daudzi vīrieši meklē tieši tādas sievietes, kas vienmēr un visur viņus atbalstītu.

Pievienot komentāru