Jaunākās ziņas saistībā ar pazudušo Martu un vinņas divgadīgo meitu


PAPILDINĀTS [18.11.2020; plkst. 09.35]
Bezvēsts prombūtnē bijusī 1998. gadā dzimusī Marta Sudmale un viņas 2018. gadā dzimusī meita ir atradušās sveikas un veselas.
Paldies visiem, kuri dalījās ar šo informāciju!
———
Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Martu Sudmali un viņas 2018. gadā dzimušo meitiņu!
Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1998. gadā dzimušo Martu Sudmali un viņas nepilngadīgo, 2018. gadā dzimušo meitu Gabrielu Sudmali. Sieviete ar meitu vakar, 16. novembrī, neilgi pēc plkst. 13.00 izgāja no savas dzīves vietas Liepājā, Pīlādžu ielā un nav atgriezušās, kā arī nav zināma viņu atrašanās vieta.
Martas pazīmes: augums 154 cm, smalkas miesas būves, gari, gaiši mati. Bija ģērbusies tumši zilā virsjakā, kas ir līdz ceļgaliem un kājās melni zābaki, līdzi bija zila mugursoma. Izgāja no mājas ar bērnu ratiņiem pelēkā krāsā.
Gabrielas pazīmes: augums aptuveni 80 cm, gaiši brūni mati līdz pleciem, zilas acis. Bija apģērbta rozīgas krāsas virsjakā, kājās melni zābaki, galvā gaiši rozā cepure.
Valsts policija aicina aplūkot attēlus un atsaukties ikvienu, kurš zina viņu iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!

Pievienot komentāru