Recepte. Krēmīgs šokolādes-biezpiena muss – trīs soļi un gatavs!

Viegli deserti ir neatņemama svētku galdu un draudzīgu pasēdēšanu sastāvdaļa, jo kurš gan nevēlas savu dzīvi padarīt nedaudz saldāku un atļauties panašķoties?!

Šādiem gadījumiem noderēs šī šokolādes-biezpiena musa recepte, kas pilnīgi noteikti izglābs jebkurā situācijā, turklāt tas ir ne tikai bezgala gards kārums, bet arī veselīgs!

Tikai trīs soļi un šokolādes muss būs gatavs! Šis krēmīgais kārums pilnīgi noteikti nevienu neatstās vienaldzīgu, jo garšos gan lieliem, gan maziem! Sastāvdaļu sarakstu gribētos papildināt ar piparmētru lapiņām rotājumiem, taču to mēs atstājam jūsu ziņā! Viens gan ir skaidrs – šo gardo našķi pilnīgi noteikti ir vērts pagatavot!

Lasi vēl: 7 vērtīgākās kakao īpašības; uzlabo ādas stāvokli un palīdz notievēt!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 300 g biezpiens;
  • 100 ml jogurts;
  • 1,5 ēdamk. kakao pulveris;
  • 3 ēdamk. cukurs;
  • 10 g želatīns;
  • 0,25 glāze ūdens.

PAGATAVOŠANA.

Biezpienam pievieno jogurtu, cukuru un kakao. Visu kārtīgi sablendē.

Želatīnu izšķīdina siltā ūdenī. Atstāj uz 25 minūtēm, bet pēc tam ūdens peldē uzsilda, nenovedot līdz vārīšanās stadijai. Maisa, kamēr želatīns pilnībā izšķīst.

Blendējot biezpiena krēmu, lej klāt želatīnu. Visu labi samaisa. Desertu liek trauciņos un uz 2-3 stundām atstāj ledusskapī.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Recepte. Šokolādes-apelsīnu torte – bezgala garda un aromātiska!

Pievienot komentāru