Režisors atzinis, ka strādāt ar Pugačovu ir bijis grūtāk par visu

Režisors Družiņins pastāstīja par grūtībām, kas radušās strādājot ar Primadonnu.
Jegoram Družiņinam ir nācies strādāt ar daudzām Krievijas slavenībām, un tagad viņš atzinies, ka visgrūtāk viņam bijis ar Allu Pugačovu. Režisors atzīmēja, ka leģendārā dziedātāja bijusi ļoti prasīga. Viņa vienmēr cenšas sasniegt ieplānoto rezultātu, un, kā atzīmē Družiņins, cenšas realizēt savas radošās idejas.
Jau ilgu laiku režisors veido dažādus inscenējumus un daudzām zvaigznēm palīdzējis veidot horeogrāfijas viņu dziesmām. Viņa nesenais projekts – darbs ar Pugačovu viņas atvadu koncertu laikā. Uzstāšanās bija paredzēta plašai publikai Krievijas galvaspilsētā un Minskā. Skatītāji ir bijuši stāvā sajūsmā par vērienīgajām svinībām un vēl ilgi dalījušies iespaidos par redzēto un piedzīvoto.
Jegors Družiņins uzskata, ka Primadonna ir īsta “māksliniece, kas atrodas radošajos meklējumos”. Un šie meklējumi ir pastāvīgi un nepārtraukti. Rodas iespaids, ka viņa jau iepriekš zina, kā jāizskatās rezultātam. Taču radošajā procesā var iegrimt nepārtrauktos pārveidojumos un strīdīgu momentu uzlabojumos. Režisors atzīstas, ka strādāt vienā līmenī ar populāro dziedātāju ir ļoti grūti, jo ja rezultāts viņai nebūs pieņemams, tad lieta tik ātri nebeigsies.

LASI ARĪ ŠO: Krāpšana vīrieša un sievietes attiecībās
Bet tāda profesionālā pieeja netraucē Allai Borisovnai ikdienā un sadzīvē palikt ļoti vienkāršai un neizvēlīgai, kā arī komunicēt ar cilvēkiem bez liekas uzspēles. Družiņins pastāstīja, ka neskatoties uz lielo aizņemtību, dziedātāja centusies piedalīties visos kopmēģinājumos, kuros iesaistīti arī dejotāji. Ja paveiktais Pugačovu apmierinājis, viņa nav skopojusies ar uzslavu izteikšanu. Taču kolīdz viņas ieplānotais sācis brukt, problēmas nebija ilgi jāgaida. Jegors ievērojis, ka dziedātāja bijusi asa pret cilvēkiem, kas projektā iekļuvuši caur pazīšanos. Un strīdēties ar viņu bijis praktiski bezjēdzīgi, jo viņa jebkuru savu oponentu sagrāvusi ar savu milzīgo skatuves pieredzi un savas personības mērogu. Tāpēc, kad radies kāds strīdīgs jautājums, Družiņins centies savu pozīciju aizstāvēt maigi un mierīgi.

COMMENTS

Pievienot komentāru