Signāls, kas brīdina, ka jūs drīzumā pametīs

Psiholoģe Anna Kirjanova stāsta par kādu parastu pazīmi, kas liecina, ka jūsu partneris drīzumā jūs pametīs.  Tā ir vienkārša pazīme: cilvēks kļūst atturīgāks. It kā tas taču ir labi! Beidzot viņš ir beidzis kiegt, strīdēties, atbildēt ar dzēlībām, lamāties. Var teikt, strīdi ir beigušies. Tas ir, tagad jūs varat strīdēties “ vienpusēji”- jūs vienpersonīgi rājaties, apsaukājaties, strīdaties un uzbrūciet, apvainojaties un izsakiet visu, kas sakrājies. Bet, tai pat laikā, otrs cilvēks atbild ieturēti, vai arī klusē. Kaut arī kādreiz kliedza, strīdējās, kaut ko centās pierādīt,bet nu kļuvis pavisam savādāks. Tikai ap sirdi kaut kā nemierīgi, vai ne?

Pieklājīga atturība- patiešām bīstams signāls.

Kāda sieviete, vakarā gāja pa kūrortpilsētiņas ielu kopā ar savu vīrieti. Viņi kādreiz bieži strīdējās, bet pēdējā laikā, tā vairs nenotika. Sieviete nejuta pretsparu, nedzirdēja iebildumus, kā iepriekš, bet turpināja kā iepriekš, neko nemanot. Lūk tā viņi gāja, viņa kaut ko teica viņam, bet tad paklupa un nokrita, savainojot kāju tā, ka vairs nevarēja paiet. Un sāka kliegt uz savu vīrieti:’’Ķēms tāds, tevis dēļ es nokritu, tevis dēļ mēs vilkāmies pa šo pretīgo ieliņu’’. Viņa lietoja vēl neglītākus vārdus, bet jēga tam bija šāda.

 Vīrietis paņēma viņu uz rokām, kā pieklājas džentelmenim, aiznes līdz viesnīcai, izsauca ārstu. Nekas nopietns, tikai viegls sastiepums. Un nākošajā dienā viņi aizlidoja mājup. Tur vīrietis atvadījās no savas sirds pavēlnieces un vairs ne zvanīja, ne rakstīja. Arī uz viņas zvaniem neatbildēja. Lūk kāds cietsirdīgs cilvēks izrādījās! Tik pēkšņi pameta mīļoto sievieti!

LASI ARĪ ŠO:Nostiprinam imunitāti! Vienkārši pagatavojama vitamīnu bumba

Nekā negaidīta. Viņš vispirms strīdējās, rājās. Tad daudzas reizes skaidri un gaiši lūdz nesaukt par idiotu, kropli, kretīnu un vēl citos vārdos. Lūdz nepalaist rokas. Dažas reizes pat devās projām pēc tam ,kad sieviete bija viņu aizskārusi. Uz kādu brīdi atjaunojās normālas attiecības, bet pēc tam viss sākās no jauna.

TURPINĀJUMU, KĀDĒĻ TĀ NOTIKA LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru