Saglabā skaistu un jaunu ādu ar šiem padomiem – pēc 10 gadiem varēsi teikt “paldies”!

Kura gan nevēlas izskatīties jauna un skaista?

Jaunībā sievietes savu skaistumu nenovērtē tik ļoti, kā pēc 30 vai pat 40 gadu vecuma. Skaidrs, ka jauneklīga sieviete ir skaista sieviete. Lūk, kas palīdzēs saglabāt tavu skaistumu!

Turi kājas gaisā

Tu vari šo ieradumu apvienot ar sejas maskas uzklāšanu vai citu nodarbi, piemēram, runāšanu pa telefonu. Tūrēšana kājas gaisā palīdzēs izvairīties no varikozām vēnām. Lielisks veids, kā uzlabot asinsriti!

Lieto SPF krēmu

Zinātnieki ir apstiprinājuši, ka tie cilvēki, kuri visa gada garumā lieto aizsargkrēmu, noveco par 24% lēnāk, nekā tie, kuri to nelieto. Svarīgi rūpēties par savu ādu arī rudenī un ziemā, tāpēc neaizmirsti lietot šo krēmu arī tad!

Neaizmirsti arī par savu kaklu!

Āda kakla rajonā ir plāna, gluži kā tā, kas ir uz taviem plakstiņiem. Parasti grumbu parādīšanās tieši šajā apvidū liecina par novecošanu. Tiem, kuri mīl lasīt gultā vai bieži sēž telefonos, kad ir nogūlušies, parādās grumbas uz kakla pat pirms 30 gadu vecuma. Ir svarīgi mitrināt ne tikai sejas, bet arī kakla ādu!

Vienmēr nēsā līdzi ūdens pudeli!

Šis izklausās visai vienkārši, bet cik daudzi no jums dienā uzņemt nepieciešamo ūdens daudzumu?

Guli uz gludas virsmas

Vislabāk izvēlēties zīda spilvendrānas, kuras neberž tavus matus un sejas ādu. Bieži vien grumbas mēdz parādīties uz tās sejas puses, kuras guļam.

Turi telefonu acu līmenī!

Plastiskie ķirurgi norāda, ka šī ir pēdējās dekādes problēma, kad nokarājies zods un kakla grumbas piemeklē sievietes arī pirms 40 gadu vecuma. Skatīšanās uz viedtālruni no augšas uz leju negatīvi ietekmē kakla muskuļus un ādu. Tieši tāpēc mēs varam novērot dīvaina paskata rinķveidīgas grumbas uz kakla vai pat dubultzodu.

Pirms gulētiešanas ieteicams telefonu nespaidīt, vai vismaz to turēt tā, lai tu pasargātu savu kakla ādu no priekšlaicīgu grumbu veidošanās.

Vai tu šos skaistuma ieradumus ievēro pati?

Pievienot komentāru