Sievietes, pārstājiet darīt šīs lietas attiecībās – tās nogalina vīrieša mīlestību

Vīrieši atzīst, ka pastāv sieviešu loģika. Kā par brīnumu, viņus nevar aizbiedēt ar kaprīzēm, garastāvokļa maiņām, mīlestību pret iepirkšanos un pļāpīgām draudzenēm, bet ir arī tādas lietas, ko pat vispacietīgākais vīrietis nespēs izturēt!

Sieviešu loģika ir neizdibināma, reizēm pašas sievietes to nespēj saprast, kur nu vēl vīrieši?! Mēs esam kaprīzas būtnes, kurām ir savi stiķi un niķi, ar kuriem mēs bieži vien savus vīriešus padarām “trakus”!

Lasi vēl: 10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

Jāatzīst, ka viņi ir diezgan izturīgi un daudz ko patiesībā mūsu dēļ pacieš, bet kas ir tās lietas, kuras viņus spēj nokaitināt līdz galējai robežai, kad viņu mīlestība pret mums sāk pamazām izzust?

1. Nepamatota tikumība

Ļoti daudzas sievietes strīdos izmanto argumentus no sērijas “tu esi briesmonis, bet es svētā”, turklāt viņas pašas nekad neatzīsies tajā, ka, atbildot uz attiecīgo jautājumu par bijušajiem, viņas jau pieckārtīgi ir samazinājušas savu bijušo vīriešu sarakstu. Sievietēm, kuras cenšas izlikties labākas, nekā viņas patiesībā ir, nav īpaši liela vērtība vīriešu acīs, jo viņi uzskata, ka tādas sievietes nav viņu cienīgas. Neviens tev neaizliedz minēt to, cik daudz bijušo tev ir bijuši pagātnē, taču tad ir jāatrod tāds vīrietis, kurš šo skaitli spēs pieņemt – tad arī nebūs jāmelo!

2. Citu sieviešu kritizēšana

Vīrieši parasti brīnās, vai tiešām ir tik grūti izteikt komplimentu kādai citai sava dzimuma pārstāvei?! Ja satiktā sieviete tiešām labi izskatās, palielot viņas gaumi, tu tikai nopelni papildus balles, bet, ja arī tu pamani, ka sievietes kurpes nesader ar somiņu, tad tik un tā labāk paklusē un apspried to vēlāk ar draudzenēm, ja jau tu bez šīs kritikas izteikšanas nevari iztikt!

Šķir nākamo lapu, lai iepazītos ar 10 sieviešu ieradumiem, kuri spēj sagraut mīlestību 

Pievienot komentāru