Šīs 4 Zodiaka zīmes ir ļoti izturīgas – tiks pāri jebkurai melnajai dzīves fāzei

Varbūt arī tava zodiaka zīme ir visizturīgāko topā?

Šī atlase ir veidota, balstoties uz katras zīmes neatlaidību, mērķtiecību, kā arī spītību.

Tas nenozīmē, ka mazāk izturīgām zīmēm dzīvē iet sliktāk, vienkārši viņas vairāk peld pa straumi, kamēr citas- turas pret. Un tā straume jau var būt arī ļoti feina, vai ne tik feina…

Lasi arī: Lūk, ko nekad nedarītu katra Zodiaka zīme

SKORPIONS

Skorpions ir šī saraksta augšgalā, jo vēl neeksistē tik drūma vieta, kurā Skorpions nevarētu izdzīvot. Tas vai viņi to vēlas, ir cits stāsts, bet, ja apstākļi spiež, tad var visu. Un tā patiešām ir- viņš ārdīsies, psihos, būs dusmīgs, bet izturēs. Tas gan vairāk tā abstrakti. Piemēram, ja Skorpionu atlaiž no darba, viņš visiem pasaka, ko domā, un zina, ka atradīs citu darbu- dzīve taču nebeidzas. Protams, sajūta ir stulba un Skorpions nestaigā dziedādams, ja ir problēmas, bet tajā pašā laikā, viņš arī īsti neizrāda emocijas tiem, ar kuriem nejūtas tuvs. Līdz ar to, citi par Skorpiona grūtībām nemaz nezina un no malas šķiet, ka viņiem viss vienmēr kārtībā. Lai gan patiesībā, viņi varētu sarakstīt romānu par savu dzīvi un visiem tiem pārdzīvojumiem, kam gājuši cauri un joprojām ir dzīvi.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk gatavas izpalīdzēt draugiem un līdzcilvēkiem

MEŽĀZIS

Šī Zodiaka zīme ir izturīga tieši savu ambīciju dēļ. Viņi vienkārši negrib padoties nekad un ne pie kādiem apstākļiem, tāpēc iztur to, kur citi sen jau būtu metuši plinti krūmos. Vai tas ir labi, ir cits jautājums. Reizēm Mežāzis būtu aiztaupījis pārdzīvojumus, ja tiešām ātrāk padotos, jo ne visu var kontrolēt. Šī zīme zina, ka mērķus var piepildīt tikai ar darbu, un īpaši necer uz laimēšanu loterijā. Tāpēc, pateicoties šai apziņai par to, ka nekas nav viegli, viņam patiešām ir vieglāk- Mežāzis iztur grūtības un sasniedz savu apsolīto zemi. Diemžēl, vieglāk sāk palikt tikai pēc 30, un daudz vieglāk, pēc 50… Kāpēc? Jo Mežāzis ar gadiem vienkārši kļūst gudrāks. Viņš iemācās atlaist to, ko nevajag paturēt- mērķis, kurš nav nemaz tik labs, vai cilvēks, ar kuru neizveidojas tas, ko Mežāzis bija iecerējis.

 

ŪDENSVĪRS

Šī zīme ir ļoti izturīga, lai gan no malas var šķist, ka tie jau tikai filosofi. Šajā zīmē eksaltē Saturns un tā ir planēta, kas atbild par disciplīnu, taisnību, un darbu burtiskā nozīmē. Bieži vien Ūdensvīri kļūst par darbaholiķiem, ja vien darbs viņiem sniedz piepildījumu un gandarījumu. Ūdensvīra odziņa ir neremdināmā ziņkāre, kas viņu vienmēr dzen uz priekšu. Un tas arī palīdz izturēt grūtās lietas dzīvē. Tā kā viņš apzinās, ka nezina visu par visu, viņam sagādā grūtības pieņemt lēmumu- padoties vai cīnīties, jo nevar jau zināt, kā ir labāk. Un tad ieslēdzas praktiskā puse, ka sliktāk kā tagad jau nebūs, tāpēc- cīnāmies. Un tā Ūdensvīrs „kačā” savu izturību. Atklāti sakot, šai zīmei izturība pat nav ar tik lielu grūtuma pieskaņu, kā iepriekš aprakstītajām, jo Ūdensvīrs, pateicoties savai filosofa dabai, izpeld caur problēmām ar galvas palauzīšanu. Tādējādi, iegūstot nosacītu mieru- jo viss jau ir skaidrs, arī tas, ka ir slikti, un ko tur daudz? Drusku galvassāpes un viss.

Lasi arī: Stresa horoskops: kā katrai zodiaka zīmei ar to cīnīties

VĒRSIS

Šī Zodiaka zīme ir salīdzinoši slinka, tāpēc droši vien nav skaidrs, kā viņa var kļūt izturīga. Nu, viņa tāda jau no dabas. Pat nosaukums tāds, ka laukus viens pats var apart. Vērsis vilcinās, līdz uzsāk kaut ko darīt, taču tad kad jau dara, un ir sajutis pirmo panākumu garšu, viņš neapstājas ne pie kādiem šķēršļiem. Jā, varbūt būs kašķīgāks un ar dzīvi neapmierinātāks, bet nepadosies. Vērsis ja grib, tad var. Un visiem jau tā ir, tikai šai zīmei ir lielāka inerce, respektīvi, grūtāk uzsākt, bet, kad iegriežas, tad ir grūti apturēt, tāpēc arī šķēršļi- citam grūti, bet Vērsim nieks, jo ir taču vēl tik daudz citu lietu par ko domāt un, ko organizēt, lai sasniegtu savu mērķi. Vērsis vispār neiespringst uz sīkumiem, un tas arī ir viņa izturības pamatā. Viņš prot netērēt enerģiju tur, kur tas ir lieki.

Pievienot komentāru