Slēpto talantu horoskops – ar humora devu!

Ar nelielu humora devu, piedāvājam jums izlasīt par katras zīmes apslēptajiem talantiem. Vai jums atbilst?

Auns Verbālas aizvainošanas ģēnijs, uzvar visus kāršu un galda spēlēs, kā arī mīl ilgstoši nodarboties ar seksu.

Vērsis Tev jābūt dalībniekam šovā The Voice. Neviens ar tevi nestrīdas, jo zina, ka tu uzvari visos strīdos. Tev tik neticami labi padodas ieveidot savus matus, ka tev būtu jāizveido savs kanāls vietnē YouTube un jāpelna ar to nauda.

Dvīņi Ballīte nesākas, līdz tu neesi tur ieradies. tev padodas cilvēku atveidošana, tu neuztver sevi pārāk nopietni.

Vēzis Tu vairs neesi nekāds tīnis, par spīti tam, esi labākais video spēļu spēlētājs. Tu esi pārsteidzošs rakstnieks un tev pieder melnā josta atvainošanās mākslā.

Lauva Tev vienmēr izdodas nokļūt uzmanības centrā, nav brīnums, ka tev lieliski padodas aktiermāksla, mutvārdu prezentācijas (lielas auditorijas priekšā? Jā, lūdzu!) un neviens nespēj tevi pārtrumpot karaoke dziedāšanā.

Jaunava Ja tu vēlētos, tu varētu kļūt par profesionālu organizētāju, bet tu nevēlies likt citiem profesionālajiem organizatoriem raudāt. Ja tu esi aktieris un padzirdi, ka rīta gaidāma atlase, tu iegaumē visu Šekspīra runu. Starp citu, ja paziņo sociālajos tīklos, ka esi pabeidzis lasīt kādu grāmatu, tā ir lielīšanās.

Svari Tu esi dzīvnieku draugs, tev padodas iedraudzēties ar visbailīgākajiem kaķiem un visdauzonīgākajiem suņiem. Tev ir lieliska gaumes izjūta, tu proti visus pārsteigt, atklājot, ka modernās drēbes patiesībā iegādātas humpalās.

Skorpions Tev izcili padodas seju atcerēšanās un atpazīšana, gadījumā, ja tava otrās klases matemātikas skolotāja Upīte paietu tev garām Vecrīgā, tu viņu noteikti atcerētos. Tu esi labs mākslinieks, nav nekā tāda, ko tu nespētu uzzīmēt.

Strēlnieks Tu esi staigājošs komēdijas iemiesojums. Ja kāds teiktu, ka tev padodas spēles ar vārdiem, tev būtu vienalga, jo zini, ka vārdu spēles lieliski sader ar tavu humora izjūtu.

Mežāzis Tu nekad neesi saticis skolotāju, kuru nespētu apburt ar savu šarmu, it īpaši brīžos, kad zināms, ka mājas darbu izpildīji pēdējā brīdī. Vislepnākais tu esi par savām parkošanās spējām, lai arī cik maz vietas būtu palicis, mašīnu tu tur iekšā dabūsi.

Ūdensvīrs Tu nekautrējies teikt to, ko domā, tas noteikti ir talants. Tev lieliski padodas visi sporta veidi, kuriem vien ķeries klāt. Ir diezgan daudz cilvēku, kuri apskauž tavas adaptēšanās spējas.

Zivis Visi vēlas nokļūt tavā apdāvināmo cilvēku sarakstā, jo tu māki izvēlēties vispiemērotākās un atjautīgākās dāvanas. Tu vienmēr esi blakus un iestarpini atjautīgus komentārus īstajā brīdī. Tev ir apbrīnojamas kulināra dotības – tu spēj savienot visneiedomājamākās sastāvdaļas pagatavojot ko neticami gardu.

Pievienot komentāru