Šo zodiaka zīmju pāri ir paši, paši kaislīgākie

Vēzis + Jaunava

Kaisle un enerģija. Zemes zīme Jaunava ir visai saderīga ar ūdens zīmi Vēzi. Jaunavai grūtības sagādās Vēža izprašana visos līmeņos, jo viņš ir visai neparedzams un emocionāls, tomēr Jaunavai patiks viņa rūpes, gādība un uzmanība. Problēmu risināšana šai savienībai ir kas tiešām interesants – Jaunava ir analītiski domājošs cilvēks, toties Vēzis vadās pēc jūtām. Jaunavai būs jāiemācās mazāk kritizēt, jo Vēzis ir pārāk jūtīgs, visu ļoti ņemot pie sirds.

Vēzis + Skorpions

Skorpions un Vēzis barojas viens no otra kaisles, tieši tādēļ viņi ir tik saderīgi partneri. Viņi spēj sabalansēt viens otru, radot ideālu savienību. Šīs zīmes ir uzticami partneri, kas spēj izveidot pārsteidzoši labu atbalsta sistēmu. Abiem ir vienāda morāles uztvere, kā arī viņi rūpējās viens par otru un citiem cilvēkiem.

Lauva + Strēlnieks

Starp šīm zīmēm veidojas ļoti kaislīgas attiecības, kurās abi pilnībā izbauda viens otra sabiedrību un mīlestību. Tāpēc viņi vienmēr spēj uzmundrināt un iepriecināt viens otru.

Šī savienība nudien ir nepārspējama – abi ir ļoti atklāti, turklāt Lauva ir tik liels retums, jo spēj paciest un izprast Strēlnieka atklāti skarbo dabu.

Jaunava + Zivis

Šai savienībai ir daudz šķēršļu, bet neizsakāmi kaislīga mīlestība. Viņiem būs jāatrod balanss starp jūtām, emocijām, garīgām vērtībām un loģisko domāšanu. Parasti, šī nav tā savienība, kas ir ilgstoša, jo viņi savā ziņā ir pārāk dažādi, taču, ja viņi pie tā strādās un mēģinās rast dažādus risinājumus, tad šī var izvērsties arī par laimīgu ģimenes dzīvi. Jaunavai būs jāsaprot, ka perfektu attiecību veidošana ar Zivīm, var neizskatīties tāda, kādu viņa bija cerējusi. Jums ir svarīgi nojaukt visas savas ilūzijas par ideālām attiecībām, lai nenāktos vilties.

Auns + Auns

Uguns zīmju apvienība nudien ir kas bezgala kaislīgs un piesātināts! Vienam no Auniem ir jāiemācās piekāpties, jo Auns pēc dabas bieži vien uzskata, ka tieši viņam ir taisnība, taču, divu Aunu attiecībās strīdēties ir kā pret sienu. Neviens otru neklausa un nepiekāpjas. Parasti tās mēdz būt sievietes, kas piekāpjas un ļauj vīrietim būt galvenajam. Savu enerģiju nevajadzētu tērēt strīdos un nenozīmīgos konfliktos, šim pārim ir jāiemācās savu enerģiju tērēt tā, lai tas atstātu kādu pozitīvu ietekmi uz citiem. Kopumā šis ir ļoti dinamisks pāris, kopā saliekto galvas un apvienojoties, var paveikt ko patiesi iespaidīgu

Vērsis + Skorpions

Pretējās zīmes, bet, kā saka – pretpoli pievelkas. Un tik tiešām, Skorpionu piesaistīs Vērša daba un pieeja katrai situācijai. Tas nereti pat ir abpusēji. Skorpiona ne elastīgums var nest pāris konfliktsituācijas sakarā ar Vērša ietiepību. Kādam vienmēr būs jāpiekāpjas. Šī savienība var izvērsties par ļoti kaislīgu vai arī beigties ar naidu uz ļoti ilgu laiku – viss atkarīgs no tā, kā sadzīvosiet. Vērsim patiks Skorpiona vēlme pēc baudas, taču ar pliku kaisli būs par maz, jo Vērsim nepieciešams izjust mīlestību un rūpes. Vērsis Skorpionam var iemācīt būt maigākam un jutekliskākam.

Dvīņi + Lauva

Šajās attiecībās Dvīņiem bieži vien nāksies piekāpties un izrādīt vairāk cieņas pret Lauvu. Attiecības ir gana kaislīgas, šķiet, ka pat iespējama iemīlēšanās no pirmā acu skatiena. Viņi viens otru spēj saprast teju no pusvārda, tāpēc ir ne tikai labi mīlnieki, bet arī draugi. Viņi ir cīnītāji, tāpēc problēmas varētu sākt rasties tad, kad katrs mēģinās izcīnīt savu vietu karjerā – šķitīs, ka ir pārāk maz laika attiecībām. Ja nu attiecības paliek garlaicīgas, tad ne Dvīņi, ne Lauva laiku velti netērē – aiziet katrs savu ceļu.

 

Pievienot komentāru