Šo zodiaka zīmju sievietes iemīlas sliktajos puišos

ZIVIS

Tu esi ļoti dāsna un gatava darīt visu otra labā, tāpēc nav brīnums, ka sapinies ar tiem, kas tevi nav pelnījuši un slikti izturas. Tu iztēlojies viņu tādu, kādu vēlies redzēt, bet iedomas neatbilst realitātei, un tā vietā, lai ļautu viņam iet, tu centies visu vērst par labu. Esi patstāvīga un apzinies savas vajadzības.

VĒZIS

Tu mēdz pieķerties kādam, par kuru vēl neko nezini, tāpēc nav pārsteigums, ka beigās iestrēgsti attiecībās ar cilvēku, kas tev nepavisam nav piemērots. Kad sāc uztraukties, ka attiecības nav izdevušās, tu viņam pieķeries vēl vairāk. Tad tev vajag vairāk uzmanības, un tie, kas uz to reaģē vislabāk, ir vīrieši, kas tevi pārāk daudz kontrolē.

SVARI

Tu sevi nepietiekami novērtē, tāpēc gandrīz vienmēr, kad kāds tevi aicina uz satikšanos, tu piekrīti. Tu esi ļoti labestīga un nevēlies otru sāpināt, tāpēc mēģini atrast kaut ko tādu, kas viņā ir pievilcīgs. Beidz sevi noniecināt un apzinies, ka esi labs ķēriens, un jebkurš būtu priecīgs ar tevi satikties. Tev tik ļoti vajag atzinību, ka tas aizēno tavas lēmumu pieņemšanas spējas.

VĒRSIS

Tu satiec kādu, tad izlem, ka tas ir tavs sapņu vīrietis, bet, kad saproti, ka tā nemaz nav, tad jau ir par vēlu. Neatkarīgi no tā, cik slikti viņš pret tevi izturas, tu centies visu vērst par labu. Dažreiz tev ir jālaiž viņš vaļā un jādzīvo tālāk, bet tavas stūrgalvības dēļ nav viegli to izdarīt.

Pievienot komentāru