Strēlnieks. Kādi šīs zīmes pārstāvji ir darbā, mīlestībā, gultā un draudzībā?!

STRĒLNIEKI DARBĀ

Strēlnieki pastāvīgi kavē darbu, tāpēc viņiem ir nepieciešams elastīgs grafiks un vadības sapratne. Viņi pilnīgi noteikti dzīvo ārpus “rāmjiem”, tāpēc viņiem noteikti nav vērts teikt, ka “tā dzīvo visi”. Viņi nāks klajā ar saviem veidiem, kā dzīvot tā, kā viņi grib, nevis tā, kā viņiem saka citi. Ja Strēlniekiem tik tiešām kaut kas patīk, tad viņi tam veltīs visu savu laiku un enerģiju. Viņiem nepatīk iet skolā, taču nākotnē pilnīgi noteikti apgūs to, kas viņiem var noderēt, lai nodrošinātu sevi un savu ģimeni.

STRĒLNIEKI MĪLESTĪBĀ

Vīrietis – Strēlnieks ir ļoti romantisks, viņš izrāda rūpes un mīlestību, taču tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir gatavs precēties. Viņam ļoti svarīga ir viņa brīvība un neatkarības sajūta, taču, ja sievietei izdodas iekarot Strēlnieka sirdi, viņš var arī ļoti ilgi mīlēt un būt uzticīgs. Šis vīrietis pilnīgi noteikti izvēlas labāko no labākā, viņam ir ļoti svarīgi, lai viņu saprastu un atbalstītu.

Sieviete – Strēlnieks iemīlas no visas sirds, taču, ja viņas partneris ir viņu pievīlis vai arī viņa ir zaudējusi interesi pret viņu, viņa klusējot aizies. Šīs zīmes pārstāvēm svarīga ir laimes sajūta, tāpēc viņām pilnīgi noteikti nav vajadzīgas šīs sadzīviskās problēmas, neizpildītie solījumi un mūžīgie strīdi. Strēlnieces vienmēr atrodas romantikas, sapratnes un patiesuma meklējumos.

STRĒLNIEKI GULTĀ

Vīrieši – Strēlnieki gultā ir ļoti azartiski, turklāt viņi maksimāli spēj uz to noskaņot arī savu partneri. Viņi ir klasisko paņēmienu piekritēji, taču, ja viņiem piedāvās paeksperimentēt, viņi noteikti pret to neiebildīs.

Sievietes – Strēlnieki ir ļoti spilgtas lieliska seksa lietpratējas. Tāda sieviete pilnīgi noteikti ir pretējā dzimuma magnēts, jo viņa necenšas slēpt savus trūkumus. Šī sieviete vienkārši mīl sevi un bauda savu prasmi mīlēt arī dzīvi!

STRĒLNIEKI DRAUDZĪBĀ

Šīs zīmes pārstāvji pilnīgi noteikti ir vieni no labākajiem draugiem pasaulē. Viņi noteikti neizliksies, bet izdomās reālu veidu, kā palīdzēt, tāpēc Strēlnieks Jums, piemēram, aizdos naudu, taču uzreiz arī izdomās veidu, kā Jums to nopelnīt, lai ne tikai atgūtu parādu, bet arī Jums būtu kāds guvums. Strēlnieki ir vairāk vērsti uz veiksmīgiem cilvēkiem, jo viņiem patīk attīstīties, lai gan reizēm viņi mēdz arī paslinkot. Strēlniekiem pilnīgi noteikti var uzticēties, jo viņi Jūs nespēs nodot un pievilt.

Lasi vēl: 8 patiesības par mīlēšanos ar Strēlnieku

Pievienot komentāru