Tests. Izvēlies eglīti un uzzini, ko tā par tevi liecina!

Daudziem no mums eglīte ir obligāts Ziemassvētku un Jaunā gada atribūts, turklāt mēs to mēdzam iegādāties labu laiku pirms svētkiem, lai jau laicīgi sāktu baudīt svētku noskaņu!

Ziemassvētku eglītes rotāšana ir kļuvusi par veselu rituālu, kurā piedalās visi ģimenes locekļi, taču pastāv diezgan liela atšķirība starp to, kā mēs eglītes izdekorējam, jo gaumes mēdz būt dažādas.

Šoreiz mēs tev piedāvājam izpildīt testu, kas pastāstīs kaut ko vairāk par tavu personību. Viss, kas tev jādara – jāizvēlas eglīte, kura tev patīk visvairāk un kuru tu iegādātos savam miteklim!

Lasi vēl: Kādas krāsas tērpā sagaidīt Jauno 2018. gadu?!

 

1. Minimālisma stilā

Ja esi izvēlējies eglīti, uz kuras ir ļoti maz rotājumu, turklāt tie visi ir vienā stilā, acīmredzot, tu esi minimālisma piekritējs. Iespējams, ka tavā miteklī ir mēbeles vienā tonī un pat traukus tu centies iegādāties tādus, uz kuriem nav zīmējumu. Arī attiecībās tev noteikti patīk vienkāršība, tāpēc tev nepatīk dramatiskas scēnas vai attiecību skaidrošana. Tev patīk, kad viss ir savās vietās!

2. Retro

Ja tev patīk daudzkrāsainas eglītes, tad tas liecina par to, ka tev patīk eksperimentēt. Tu esi jauns un stilīgs, tev patīk rast jaunus risinājumus un darīt tā, kā vēl neviens nekad nav darījis.

3. Tradicionāla

Tu cieni tradīcijas, turklāt gan svētkos, gan arī ikdienā. Tu vienmēr centies stingri turēties pie plāna.

4. Ar fotogrāfijām 

Ja tev patīk šī eglīte ar fotogrāfijām, visticamāk, tu esi ļoti jūtīgs cilvēks, kuram pirmajā vietā pilnīgi noteikti ir ģimene. It īpaši, ja tu pats tādā veidā mēdz dekorēt savu Ziemassvētku eglīti. Arī tad, ja tu neesi viens no vecākajiem ģimenes locekļiem, tu tik un tā izjūti atbildības sajūtu arī pret pārējiem.

5. Vecmodīga

Tu esi pārliecināts, ka agrāk viss bija daudz interesantāk. It īpaši, ja tu dod priekšroku rotāt eglīti pēc vecajām tradīcijām. Protams, ka tu negribētu atgriezties pagātnē, taču atzīmēt tur svētkus tev pilnīgi noteikti nebūtu nekādu iebildumu.

6. Ne ideāla

Iespējams, ka tu reizēm izvēlies šķību eglīti. Kāpēc?! Jo tev kļuva tās žēl! Tu esi tieši tas cilvēks, kurš neatstās kādu citu nelaimē. Tavā dzīvē ir ļoti daudz cilvēku, dzīvnieku un lietu, kuros, iespējams, neviens cits neredzēja potenciālu, taču tu ticēji tam, ka palīdzība var radīt brīnumus!

7. Oriģināla 

Iespējams, ka tu esi no tiem, kas Ziemassvētku eglītes rotājumus gatavo paša rokām, turklāt pāris vakarus no vietas. Tev visu patīk darīt patstāvīgi, tāpēc darba procesā tu ieliec visu savu mīlestību.

8. Maza 

Te ir divi varianti. Ja tava eglīte ir novietojama uz galda, tad, iespējams, ka tev nepatīk lieki piekraut savu mitekli, jo tajā jau tā ir maz vietas. Otrs variants – tev svētku dienas patīk pavadīt  ārpus mājām vai, iespējams, tu pat dosies kādā ceļojumā.

Lasi vēl: Fen-šui noslēpumi. Kur vislabāk novietot Ziemassvētku eglīti?!

Pievienot komentāru