Recepte. Rīsu, brokoļu un maltās gaļas sacepums – ideālām vakariņām!

Un kas tev šovakar būs vakariņās!? Ja trūkst ideju, vēlamies tevi iepazīstināt ar kāda bezgala garda sacepuma recepti!

Šis sacepums ir ne tikai ļoti garšīgs, bet arī sātīgs, turklāt pavisam viegli un arī visnotaļ ātri pagatavojams. Arī sastāvdaļas ir pavisam vienkāršas – glāze rīsu, brokoļi, cūkas maltā gaļa, cietais siers. Neizklausās taču sarežģīti, vai ne?! Šis sacepums būs gatavs pusstundas laikā pēc ielikšanas cepeškrāsnī, un rezultāts būs patiešām gards! Noteikti pamēģini!

Lasi vēl: Recepte. Vistas maltās gaļas rulete ar spinātiem; gan ikdienai, gan svētku galdam!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 150 g brokoļi;
  • 300 g maltā gaļa (cūkas)
  • 240 g rīsi;
  • 4 olas;
  • 80 ml piens;
  • sāls pēc garšas;
  • malti melnie pipari pēc garšas;
  • 2 ēdamk. olīveļļa;
  • 150 g cietais siers.

PAGATAVOŠANA. 

Cepamo formu ieziež ar olīveļļu, izklāj malto gaļu.

Brokoļus sadala gabaliņos un liek virsū gaļai, pārber ar vārītiem rīsiem.

Olas sakuļ ar pienu, pievieno sāli un piparus. Pārlej pāri kārtojumam un liek to cepties 30 minūtes 180 grādos.

10 minūtes pirms izņemšanas pārkaisa ar sieru.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Recepte. Brokastu omlete kēksu formā; vienkāršāk nemēdz būt!

Pievienot komentāru