TOP 15 līdzekļi skaistumam un jaunības saglabāšanai, kas nemaksā dārgi

Vēl varianti

 

Diždadžu eļļa– labākais līdzeklis matu veselības atjaunošanai. Lai pagatavotu masku, uzsildiet eļļu ūdens peldē. Pēc tam to vienmērīgi ieklājiet matos. Aptiniet galvu ar dvieli un turiet masku matos stundu vai ilgāk. Procedūru atkārtojiet 2 reizes nedēļā. Pēc šādas maskas mati augs labāk un iegūs veselīgu spīdumu.

 

Retinols, vitamīns A– palīdz problemātiskai, novecojušai ādai, novērš iekaisumu, apsārtumu, savelk un atjauno ādu. Izmantot tikai naktī, jo saskaroties ar ultravioletajiem saules stariem, var veicināt pigmentācijas veidošanos.

 

Salicilskābe– tai piemīt pretiekaisuma un antiseptiska iedarbība, to lieto pūtīšu ārstēšanā. Lietojot jāliek tieši uz pūtītes vai iekaisuma.

 

Skinoren krēms– lieto pūtīšu ārstēšanai( gan iekaisušu, gan bez iekaisuma). Pietiekami ir apstrādāt problemātiskās vietas 2 reizes dienā.

 

Solkoserils– lielisks līdzeklis nobriedušai ādai- izlīdzina grumbas, uzlabo tvirtumu, novērš kuperozi. Ziedi var pievienot jeb kuram sejas kremam, vai vienkārši uzklāt uz nakti sejas ādai 2 reizes nedēļā.

P.S. Un atcerieties- vienkārši mainot apziņu, mēs kopā mainām pasauli!

COMMENTS

Pievienot komentāru