TOP 15 līdzekļi skaistumam un jaunības saglabāšanai, kas nemaksā dārgi

Nav obligāti jātērē milzu līdzekļi, lai saglabātu jaunavīgu un koptu izskatu, lietojot dārgus krēmus un losjonus, šampūnus un citus kosmētiskos līdzekļus.

Nomainiet šo produkciju ar aptiekās nopērkamiem līdzekļiem, kas vairumā gadījumu sniedz labākus rezultātus. Esam sastādījuši to līdzekļu sarakstu, kas palīdz sievietēm izskatīties pievilcīgām jebkurā vecumā.

 

Kas noteikti būtu jāiegādājas aptiekā:

Kapsulas, kas satur A un E vitamīnus– tie  brīnišķīgi palīdz tikt galā ar vecuma izmaiņām. Ja jūsu sejā parādījušās grumbiņas, uzmanīgi pārdaliet kapsulu un apstrādājiet sejas ādu ar tās saturu, atstājiet to uz ādas kamēr neiesūcas. Vēlamais lietošanas ilgums- pāris nedēļas.

 

Aktivētā ogle–  lieliski attīra ādu un novērš pūtīšu rašanos. Tabletes izmanto masku pret melniem punktiem izgatavošanai.

 

Aspirīns-rada pārsteidzošu liftinga efektu. Atliek sasmalcināt vienu tableti un sajaukt ar vienu tējkaroti krējuma. Masku liek uz sejas uz 15 minūtēm, tad nomazgā ar siltu ūdeni.

 

Badjaga Extra–  pulveris ideāli tiek galā ar krunciņām un tiek pielietots kā līdeklis pīlingam. Atliek tikai vienas paciņas saturu samaisīt ar ūdeņraža peroksīdu un uzklāt uz mitras ādas. Pirmajās minūtēs var izjust nelielu kņudināšanu. Masku nomazgā pēc 5-10 minūtēm un apmēram diennakti pēc procedūras ieteicams nelietot kosmētiku.

 

Bepantens– satur provitamīnu B5, kas novērš iekaisumu. Bieži šo līdzekli kosmetologi iesaka lietot pēc pīlinga vai sejas tīrīšanas procedūrām.

 

LASI ARĪ ŠO:Dabīgās antibiotikas

 

Vitamīns E– novērš ādas novecošanos pietiek vien pievienot 10 pilienus līdzekļa jeb kurai sejas maskai, lai pastiprinātu tās iedarbību. Šo līdzekli var izmantot arī nagu kopšanā- ierīvējot to nagu plāksnītēs, manāmi uzlabosies nagu stāvoklis.

 

Kliņģerīšu tinktūra– izmanto losjona vietā sejas tīrīšanā. Novērš melno punktu rašanos. Atšķaidiet tinktūru vienādās daļās ar ūdeni un izmantojiet sejas tīrīšanai.

 

Lakrica sakne– tinktūra lieliski palīdz balināt pastiprinātu ādas pigmentāciju.

 

Ūdeņraža pārskābe– lielisks antibakteriās un dezinficējošs līdzeklis. Palīdz cīņā ar akne un iekaisumiem. Var lietot losjonu vietā, atjaucot pārskābi  ar ūdeni vienādās daļās.

 

Radevit ziede– efektīva pret pūtītēm, pumpām un grumbām. Tās sastāvā ir D, E un A vitamīni, kas nepieciešami ādas veselības uzturēšanai.

 

KĀDUS VĒL LĪDZEKĻUS IEGĀDĀTIES, ATRADĪSI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

COMMENTS

Pievienot komentāru