Torte, kas piemērota negaidītiem visiem – ātri un bez cepšanas

Katru no mums mēdz pārsteigt negaidīti viesi. Kādām sastāvdaļām jābūt mājās,  lai pagatavotu šo vienkāršo, ātro, bet bezgala gardo kūku?

Tev vajadzēs:

Cepumi “Selga”

250g biezpiena

5 ēdamkarotes skābā krējuma (20-25%)

3 ēdamkarotes pūdercukura

100g sviesta

50 g valriekstu

20g kakao

100ml stipras, saldas kafijas

Gatavošana:

Biezpienu samaisa ar pūdercukuru, kā arī ar skābo krējumu. To var darīt ar miksera palīdzību, taču ne uz liela ātruma.

Pievieno mīkstu sviestu un samaltus valriekstus!

Kūkas formu apsedz ar pārtikas plēvi, un uzliek pirmo cepumu kārtu. Pirms uzlikšanas katrs cepums jāapmērcē kafijā.

Tad pirmo slāni ieziež ar biezpienu, uzliek valriekstus.

 

Tāpat uzliek 2. un 3. slāni – pa vidu tiem pievienojot biezpienu un valriekstus!

Atkarībā no formas izmēra, jāsanāk 3-5 cepumu slāņiem

Uzmanīgi pārveļ torti uz šķīvja. Tortes malas ieziež ar biezpiena krēmu.

Ļauj tortei iesūkties pāris stundas!

Lai labi garšo!

 

 

Pievienot komentāru