ŪDENS. Ko tas slēpj un kāds ir tā spēks?!

Ūdens – tas uz planētas Zeme ir dzīvības avots. Bez tā nebūtu radušies pirmie dzīvie organismi un arī mēs. Planēta būtu neapdzīvota un “mirusi”. 

Ūdenim patiesībā ir ļoti daudz noslēpumu, kas tikuši atklāti līdz ar zinātnes attīstību. Šīs vielas spēks un enerģētika ir apbrīnojama. Nav brīnums, ka ūdens tiek saukts par dzīvu, jo tas patiešām spēj uzkrāt un atdot iegūto enerģiju, pacelt noskaņojumu, paaugstināt tonusu.

Mēs varbūt ikdienā nespējam novērtēt patieso ūdens vērtību, jo tas liekas kaut kas parasts, kaut kas viegli pieejams, taču mēs visi labi zinām, ka ir valstis, kurās ūdens ir zelta vērtē.

Lasi vēl: 4 iemesli, kāpēc pirms gulētiešanas vajadzētu izdzert glāzi ūdens

 

Interesanti fakti par ūdeni

Šī šķidruma (kas klāj gandrīz 80 % Zemes virsmas) īpašības ir ļoti dažādas. To, ka tam nav nekādas negatīvās puses, pierāda jūras radību dzīves ilgums. Pat bruņurupuči, kas mēdz iznākt arī uz sauszemes un nepavada visu laiku ūdenī, dzīvo līdz 200 gadiem un pat ilgāk. Kāpēc? Tas vēl līdz galam nav noskaidrots, taču atbildi uz šo jautājumu meklē bioenerģētikas speciālisti.

Arī starp cilvēkiem mēdz būt atšķirība. Tie, kas dzīvo jūras tuvumā, ir skaistāki, veselīgāki, labākā noskaņojumā, turklāt arī tad, ja tā ir aukstā Ziemeļjūra. Tautas, kas apmetušās uz dzīvi pie jūras, vienmēr ir atšķīrušies ar savu skaistumu, pozitīvismu un ilgmūžību.

Ūdens tika atrasts arī uz Marsa, tajā pat var atrast mikroorganismu pēdas. Ūdens ir arī uz Saturna un Jupitera pavadoņiem. Ņemot vērā to, cik daudz zvaigznes var būt Visumā, un to, ka arī citas planētas var būt piemērotas dzīvībai, var pieņemt, ka mēs šajā izplatījumā neesam vieni.

Ūdens enerģētika

Pats par sevi ūdens ir neitrāls pēc savas enerģētikas, taču tas ir vislabākais enerģijas uzkrājējs. Ūdens ir ļoti labi aizsargāts no visa negatīvā. Dzīvā šķidrumā negatīvās plūsmas netiek uztvertas, tāpēc gaišreģi un ekstrasensi ūdeni izmanto veiksmes un spēku pievilināšanai.

Šo iepriekšminēto īpašību dēļ ūdens tiek izmantots arī ļoti daudzos rituālos. Ne tikai ekstrasensi, bet arī zinātnieki iesaka dzert pēc iespējas vairāk ūdens. Tādā veidā ne tikai attīrās organisms, bet arī cilvēka biolaukā notiek pozitīvas pārmaiņas. Tīru, atdzesētu ūdeni ekstrasensi rekomendē dzert gan stresa, gan vilšanās gadījumos, kā arī tad, ja vēlaties sevi aizsargāt no enerģētiskiem uzbrukumiem. Tādos gadījumos ūdens dos spēku un samazinās risku pazaudēt veiksmi.

Lasi vēl: Uzzini, kā ar ūdens palīdzību atbrīvoties no liekajiem kilogramiem!

Pievienot komentāru