Unikāls stāsts! Dvīnītes dzimstot bija cieši sadevušās rokās. Kā māsiņas dzīvo tagad


Dvīņi vienmēr ir nešķirami. Tādi bērni visu mūžu ir ļoti tuvi: māsas un brāļi ļoti labi jūt, kas notiek ar viņu “otro pusīti”.

Taču atgadījums, kas notika 2014.gadā, pārsteidz visus. Dženna un Džiliana jau dzemdību zālē iekaroja gan savu vecāku, gan ārstu sirdis – dvīnītes, kas tika izceltas no māmiņas vēdera, bija cieši sadevušās rokās.

Unikāls gadījums
Dvīnīšu ieņemšanas un piedzimšanas stāsts ir unikāls. Abas māsiņas, vēl atrodoties dzemdē, uz pusēm dalīja vienu augļa apvalku. Tas ir ārkārtīgi rets gadījums – 1 uz 10 000.


Šādu grūtniecību vienmēr uzmanīgi novēro ginekologi, jo bērni dzemdē atrodas ļoti cieši viens pie otra, un ir iespējami dažādi sarežģījumi.

Taču šajā gadījumā viss beidzās laimīgi. Māsas piedzima ar dažu sekunžu starpību. Ieraugot savas mazulītes, vecāki aiz laimes apraudājās, bet ārsti pārsteigumā iepleta acis – meitenītes cieši viena otru turēja aiz rociņas.

Tik tuvas kā vēl nekad

Kopš tā laika ir pagājuši 5 gadi. Dženna un Džiliana ir tikpat nešķiramas. Viņu māmiņa stāsta, ka atliek meitenes nošķirt vienu no otras tikai uz pāris minūtēm, kā viņas noskumst un jautā viena pēc otras.

Viņas gandrīz visu laiku atrodas līdzās: mazgājas, ēd, guļ un rotaļājas kopā. Cieši sadevušās rokās, mazulītes dodas uz bērnudārzu. Vecāki cenšas viņas ģērbt vienādās drēbēs, tādā veidā akcentējot viņu tuvību.

Nu jau meitenītes ir paaugušās, taču saikne starp viņām kļūst aizvien stiprāka. Paraugieties uz šo brīnišķīgo māsiņu fotogrāfijām. Viņas ir līdzīgas viena otrai, kā divas ūdens lāses.

Pievienot komentāru