Veiksme vienmēr ir šo 3 zodiaka zīmju pusē

Tiek uzskatīts, ka Jupiters pārvalda tādas jomas, kā veiksme un pašattīstība.

Varētu teikt, ka cilvēka iekšējā gudrība korelē ar veiksmi, jo ar tiem viedajiem reti kad gadās sliktas lietas, vai ne? Apskatīsim 3 Zodiaka zīmes, kurām ir labas attiecības ar Jupiteru…

Zivis

Zivju otrais pārvaldnieks pēc Neptūna, tiek uzskatīts par Jupiters. Šī zīme ir veiksmīga, kaut vai tikai tāpēc, ka viņi paši tam tic. Zivis vienmēr izslīdēs caur adatas aci, vai nepamanot, klusi aizpeldēs. Bet, Zivju veiksmes noslēpums drīzāk slēpjas viņu harizmā, nevis spējā izvairīties no nepatikšanām. Zivis dvēselē ir ļoti mākslinieciskas būtnes, līdz ar to, viņu jutība un tikko kā jaušamais trauslums, ir hipnotizējošs. Zivis tic tam, ka viņām viss būs labi, tāpēc visbiežāk tā arī ir. Tieši šī pārliecība jeb ticība ir tā maģiskā piedeva, kas palīdz lietām materializēties neticamos un neparastos veidos. Ja Zivis netic, ka var izdarīt, tad nemaz nedara. Bet, ja dara, tad zina, ka var, un šāda pašpārliecinātība ir labākais veiksmes piesaistītājs.

Strēlnieks

Šo Zodiaka zīmi arī pārvalda Jupiters. Varbūt tā nav veiksmīgākā klasiskā izpratnē, jo nav tā, ka viņiem visu laiku paveicās, kā no zila gaisa, taču Strēlnieku veiksmes noslēpums meklējams tieši viņu spējā pievērt acis uz morālām vērtībām. Strēlnieks var būt gan ļoti tiešs savos izteikumos, gan nejust kaunu par pateikto, un tas lielā mērā bruģē viņa veiksmes ceļu. Parasti veicas tiem, kuri nebaidās, vai vismaz izliekas, ka nebaidās. Un šī zīme ir viena no visbezbailīgākajām. Viņām patīk riskēt, arī ar muti un darbiem. Viens ir tas, ka tādi cilvēki piesaista citus, kuri vēlas ar viņu sadarboties. Un otrkārt, Strēlnieks visur jūtas ērti, tāpēc ātri nodibina kontaktus ar visizdevīgākajiem sarunu biedriem.

Svari

Šai zīmei ar Jupiteru ir draudzīgas attiecības, taču tas to nepārvalda. Svari ir veiksmīgi, jo viņi paši nepieļauj, vai vismaz cenšas nepieļaut kļūdas savā darbībā. Tā kā viņiem ir svarīgi visu izdarīt kārtīgi un līdz galam, tad viņi paši tādējādi likvidē visus iespējamos cēloņus, kas novestu pie neveiksmes. Ir tāda lieta kā „cēloņu un seku” likums. Latviešiem tas labāk saprotams ar teicienu „ko sēsi, to pļausi”. Tā kā Svari iesēj labi padarītu darbu, un vēlmi pēc harmoniskām savstarpējām attiecībām, tad to viņi arī visbiežāk saņem pretī. Un, ja darbā, mīlestībā viss ir labi, tad cilvēku parasti uzskata par veiksmīgu.

Pievienot komentāru