Vērtīgākās jogurta īpašības; nostiprina imunitāti un uzlabo sejas ādas stāvokli!

Jogurts ir dabīgs produkts, kas tiek gatavots no piena, tajā ir daudz olbaltumvielu, kalcija un vitamīnu. Olbaltumvielas liek sajust sātu un mazina vēlmi pēc saldumiem. Tikpat noderīgi jogurti ir arī imunitātes nostiprināšanā, uzturot normālu ķermeņa svaru un nodrošinot organismu ar  pietiekamu kalcija devu.

Grieķu jogurts ir labs ne tikai brokastīm, to var izmantot arī kā gardu mērci. Ļoti labi ir ēst no rītiem svaigu grieķu jogurtu ar augļiem un riekstiem.

greek-yogurt-friut-nuts-museli

Pats svarīgākais noteikums – pareiza jogurta izvēle. Zinot, ka veikalos jogurtu piedāvājums ir ļoti plašs, tas varētu sagādāt grūtības. Viss, kā sastāvā ir pievienots cukurs vai konservanti, pārsvarā ir neveselīgs. Tādus produktus var pielīdzināt saldumiem, nekādā gadījumā nelieciet tos uz savas sejas! Vislabākais ir grieķu jogurts bez piedevām. Lietojot tikai tasīti dienā, iegūsiet visas nepieciešamās vielas.

deserts-garsigi-ogas-augli-jogurts-krems-kivi-kirsis-zemene-mellene-44075697

Ja runa ir par jogurta lietošanu ādai – tas ir lielisks līdzeklis! Palīdz mitrināt ādu, samazinot ādas problēmas. Tā kā jogurts ir veidots no piena, to droši var lietot uz dažādām problēmzonām. Jogurtu drīkst droši izmantot dažādu ādas krēmu un matu masku sastāvā, kā arī apdegumu gadījumā pēc sauļošanās.

yogurt-face-mask

Lasi vēl: 6 vērtīgākās apelsīnu mizu īpašības; starojošai sejas ādai un baltiem zobiem!

 

Pievienot komentāru