VIDEO: Beidzot runā, kāds kas ir saslimis ar COVID-19! Kāda tad ir patiesība?


Sociālajā vietnē sieviete vārdā Rita dalījusies ar savām sajūtām un veselības stāvokli, slimojot ar COVID-19.

Sveiciens!
Slimoju jau kopš 25.09. un tikai šodien tika apstiprināts, ka esmu covid-19 pozitīva un viens no 08.10.2020. 109 gadījumiem. Nesatraucieties, visu šo laiku esmu bijusi karantīnā. Nē, neesmu ceļojusi vai bijusi saskarsmē ar kādu ceļotāju un mana epidemioloģijas ceļš saistāms ar to, ka darbavietā ieradās bērni, kas, kā izrādījās, bija saslimuši un inficējušies skolā.
Brīvā formā dalos ar savu stāstu, cerībā, ka tas kādam noderēs kā paraugs tam, ka šī slimība pastāv un re kur ir viens saslimušais.
Teju visu laiku guļu, esmu ar vieglu temperatūru, pastāvīgu nogurumu, grūtībām elpot un plaušu sāpēm un bez ožas un garšas.
Video runāju to, kas sirdī, bez iestudēšanas, jo tam visam nav spēka un šodien ir sanācis daudz runāt pa telefonu: ar spkc, ģimenes ārstu, darbiniekiem, ģimeni, tiem dažiem cilvēkiem ar ko kopā dzīvoju un draugiem, ka esmu nedaudz pārmocījusies un šajā vakara stundā runāt jau ir grūti.

Dalos, jo ceru, ka kāds noticēs un nedaudz nopietnāk uztvers covid-19 un nespēju klusēt zinot un lasot komentāros, ka ir tik daudzi, kas netic.

Novēlu katram stipru veselību, noteikti nesaslimt ar covid-19, sapratni un apzinīgumu attiecībā pret šo pandēmiju. Tiešām, no sirds iesaku samazināt savu kontaktloku, nebūt pārgalvīgiem.

Sirsnībā,
Rita Eglīte

Pievienot komentāru