Vienkāršs, bet noderīgs horoskops. Kādas īpašības katrai no zodiaka zīmēm patīk apkārtējos?

Noskaidro, kas zodiaka zīmēm patīk citos cilvēkus, un kas ir tas, ko viņi novērtē!

 

Auns – viņam patīk cilvēki, kuri spēj sadarboties ar apkārtējiem, tādi, kuri nesēž malā un klusē. Viņu fascinē tie, kuriem ir neprātīgi sapņi un trakas idejas.

Vērsis – Viņš dod priekšroku kādam, kurš izskatās nopietnāks, tomēr ir pietiekami pašpārliecināts. Kāds, kurš prot runāt, taču, tai pat laikā, nepastāstīt par sevi pārāk daudz, atstājot dažas lietas noslēpumā. Kaut arī tas sākumā mulsina, tomēr tas Vēršus patiešām var piesaistīt.

Dvīņi – Viņš pievērš uzmanību sīkām niansēm, tāpēc, tu uzreiz viņam iepatiksies, ja būsi piedomājis pie dažādām stila detaļām. Viņam patīk atvērti un komunikabli cilvēki, kuri daudz lasa un ir aktīvi.

Vēzis – Vēžiem patīk īpatnēja humora izjūta. Un īpatnēji cilvēki kā tādi. Kaut kas neparasts un citādāks noteikti pievērsīs viņa uzmanību.

Lauva – Viņam patīk pašpārliecināti, taču ne iedomīgi cilvēki. Tādi, kuri zina, ko grib. Kaut arī kaislīgs un traks draugs Lauvai nenāktu par sliktu, reizēm būtu labāk satikties ar kādu, kurš ir mazliet mierīgāks.

Jaunava – Sievietes ātri vien var piesaistīt ar uzvalku, bet vīriešus – ar seksīgu, taču ne piedauzīgu kleitu. Viņiem patīk intelektuāļi.

Svari – Svarus piesaistīsiet ar sarunām par dažādu lietu eksistenci un to patiesumu. Viņš filozofē daudz un bieži. Viņam patīk tādi cilvēki, ar kuriem ir viegli komunicēt.

Skorpions – Sarkastiski joki un piezīmes uzreiz piesaistīs Skorpiona uzmanību. Ja būsi pašpārliecināts par sevi, tad esi drošs, ka Skorpions tevi pamanīs!

Strēlnieks – Jebkurš, kurš ir labi ģērbies, Strēlniekam liks atskatīties.  Arī laba humora izjūta Strēlniekiem ir ļoti svarīga.

Mežāzis – Viņam patīk laipni cilvēki, tādi, kas nebaidās no darba un lielas slodzes. Būtībā meklē līdzīgos sev.

Ūdensvīrs – Ūdensvīriem patīk interesanti cilvēki. Neparasti ne tikai izskatā, bet arī savā iekšējā pasaulē.

Zivis – Zivīm patīk tie, kas viņu paši pamana. Tādi cilvēki, kas viņam liek justies īpašam un neatkārtojamam.

Pievienot komentāru