Vīrieša un sievietes nesaderība pēc Zodiaka zīmes. Kādas zīmes nekad nespēs būt kopā?

Ūdensvīrs un Zivis

nekad neatradīs kopīgu valodu. Zivis – egoistes nepārdzīvos uzmanības trūkumu no pašpārliecinātā Ūdensvīra . Dzīvespriecīgie un pozitīvie Ūdensvīri ir ļoti nepastāvīgi un tajā pat laikā greizsirdīgi, ar ko arī aizvaino Zivis, kas mēdz ātri apvainoties.

Strēlnieka un Skorpiona pāris.

Šīs zīmes ir pārāk atšķirīgas kopdzīvei, viņiem ir divas dažādas pasaules, kas pilnīgi nesader kopā. Skorpions, kas precīzi zina savus mērķus, aizstāv perosnīgo interesi, bet nespēj noturēt vētraino Strēlnieku, kurš nedomā par rītdienu. Tas padara Skorpionu aizkaitināmu un agresīvu, jo viņš meklē uzticību un pārliecību savā otrajā pusītē. Skorpions vēlas uzticību un kaisli, bet brīvību mīlošais Strēlnieks nekad to nespēs dot.
Pavisam nesaderīgie Dvīņi un Mežāzis.

Prātīgais Mežāzis nekad nesapratīs trakulīgo Dvīni, kuru vada nevis saprāts, bet emocijas. Tāda uzvedība tiks uztverta kā vētraina. Konservatīvisms un vieglprātība nevarēs pastāvēt kopā.

Lauva un Jaunava –

pilnīgi pretējas zīmes. Pavēlošais Lauva nepakļaus sev vienaldzīgo Jaunavu. Lauva, kurš necieš kritiku par savu rīcību, nesadzīvos ar Jaunavu, kas nosoda citu kļūdas un mīl pamācīt. Jaunavas pārliekā rūpība un kārtība nekļūs Lauvai saprotama, kurš cenšas iegūt visu un uzreiz. Jaunavu, kura skaita savus līdzekļus, šokē Lauvas pārliekais dāsnums.

Vērsis un Auns.

Milzīgā Auna spītība neradīs atbalstu sev no stabilā un pārmaiņas nealkstošā Vērša. Vērsim ir vajadzīga jutekliska un emocionāla dzīve mierīgā un pārtikuša vidē. Bet aukstajam uz emocijām Aunam ir vajadzīga notikumiem bagāta un daudzpusīga dzīve. Viņam ar Vērsi kļūs garlaicīgi. Vīrieša un sievietes attiecību psiholoģija arī brīdina, ka Auns atradīs izklaides ārpus mājas.

Ticēt vai nē šādiem pareģojumiem – tā ir katra paša izvēle. Taču pilnībā uzticēties gan nevajadzētu. Pareizi būtu ieskatīties cilvēka iekšējā pasaulē, klausīt savam saprātam un sirdij. Tad kļūdu patiešām nebūs, un pareģojumi nebūs vajadzīgi.

Pievienot komentāru