Vīrieša un sievietes nesaderība pēc Zodiaka zīmes. Kādas zīmes nekad nespēs būt kopā?

Dažu Zodiaka zīmju vīriešu un sieviešu savienībā ir paredzami tikai strīdi, konflikti un šķiršanās.

Jau diezgan sen cilvēku interesē vīrieša un sievietes saderība pēc horoskopa zīmes. Tas vienmēr bija svarīgi gan karaļiem, gan vienkāršajai tautai. Tikai pēc ilgiem laikiem astrologi izdalīja vispretējākās pēc visiem iespējamajiem parametriem Zodiaka zīmes, kuriem kopīga nākotne nav iedomājama.

Dažu Zodiaka zīmju vīriešu un sieviešu svienībā paredzami tikai strīdi, konflikti un šķiršanās.

Pretstatu noteikšanas metodes

Pastāv 3 metodes, pēc kurām var noteikt zīmju nesaderību.

Ja skatamies uz zodiakālo apli, tad nesaderīgas ir tās zīmes, starp kurām atrodas divas citas zīmes. Piemēram, Dvīņiem neder Jaunava, bet Vērsim neder Ūdensvīrs.

Otra metode sadala zvaigznājus grupās. Vienā ietilpst zemes un gaisa stihijas. Tās personificē saprātu. Otrā grupā ir ūdens un uguns stihijas, kas atveido emocijas. Zodiaka zīmes no dažādām grupām nav saderīgas. Svari ir pilnīgs pretstats Strēlniekam, un Vēzim nederēs Mežāzis.

Trešā metode apgalvo, ka nesaderīgās zīmes atrodas blakus. Tā Skorpions nesadzīvos ar Strēlnieku, bet Zivis ar Ūdensvīru.

Vislielākie pretstati

Pastāv seši zodiakālie pāri, kuri, kā uzskata astrologi, ir visnesaderīgākie starp citiem. Starp tādām zīmēm savienība nav iespējama dažādo temperamentu, interešu un dzīves uztveres dēļ. Attiecību psiholoģija starp vīrieti un sievieti daudzkārt apstiprina šo faktu.

Pirmais pāris – Svari un Vēzis.

Jūtīgais Vēzis un viņa tiekšanās pēc mierīgas dzīves būs traumēts no sabiedriskajiem Svariem, kas ir nepastāvīgi un dievina trokšņainas kompānijas. Gaisa zīme tiecas pēc darbībām, kas iziet ārpus normas, un tajā viņus nekad nesapratīs Vēži, kam patīk secība un stabiltitāte. Vēzim pietrūks Svaru uzmanības, taču pakļaut savām vēlmēm šo gaisa stihiju neizdosies. Ūdens un gaisa stihijas nespēs viena otru iespaidot. Bet, ja nu tomēr jūtas būs tik stipras, ka dzīve atsevišķi šķiet neiespējama, tad katram ir nepieciešams iemācīties reizēm piekāpties savai otrajai pusītei.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ:

Pievienot komentāru