Vīrietis-Mežāzis. Visa patiesība par attiecībām ar viņu

Viņš visu uztver nopietni

Bet tas nozīmē to, ka viņš pilnīgi noteikti necieš nekādus jociņus savā virzienā. Viņam ir ļoti grūti saprast, kad jūs vienkārši draudzīgi pajokojaties un kad jūs atklāti par viņu pasmejaties, tāpēc esiet ļoti akurātas, izvēloties izteicienus. Vēl viena nianse – ja Mežāzis jums kaut ko ir apsolījis, tad norādītajā termiņā viņš to arī izdarīs. “Vīrs un vārds” – tas pilnīgi noteikti ir par Mežāži, taču tas nozīmē arī to, ka viņš ļoti saasināti pārdzīvo neveiksmes un visas savas negatīvās emocijas tādā brīdī var vērst pret jums.

Viņš grib, lai viņa praktiskums tiek cienīts 

Mežāzim ir ļoti alternatīvs priekšstats par romantiku. Mīlestība viņam nesastāv no ziediem, dzejas un vakariņām sveču gaisām, bet gan no nomaksātiem rēķiniem, pagatavotām vakariņām un iznestas miskastes. Viņš ir pragmatisks un ciena rīcību, nevis kaut kādus iespaidīgus žestus. Jums nāksies ar to samierināties, nevis mēģināt pāraudzināt viņu, tāpēc centieties paslavēt viņa prasmi ekonomēt, vērsieties pie viņa pēc padomiem un apjūsmojiet viņa veselo saprātu – tikai tad viņš noticēs, ka jūs patiesi viņu mīlat.

Viņš ir bezgala atbildīgs 

Ja jūs gribat, lai kāds jūsu vietā pieņem lēmumus, tad attiecībā uz savu vīrieti jūs esat izdarījušas pareizo izvēli. Mežāzis izrādīs rūpes par jūsu veselību, ļoti ilgi novērtēs tehniku un rūpīgi gatavosies izbraucieniem, tāpēc jūs nekad blakus viņam nejutīsieties vīlušās. Uz šo vīrieti pilnīgi noteikti var paļauties, taču atcerieties, ja viņš kaut kādā brīdī “norausies no ķēdes”, tad pārstās visu atbildību nest tikai uz saviem pleciem, atstās savus pienākumus novārtā un laimīgs aizbēgs brīvībā.

Viņš mīl dalīties ar savām zināšanām

Ja Mežāzis kaut ko ļoti labi pārzina, tad jau pēc mēneša attiecībās ar viņu jūs arī kļūsiet par šīs nozares ekspertu. Jūsu vīrietis ne tikai obligāti jums visu par to izstāstīs, bet arī parādīs. Viņš pilnīgi noteikti mīl dalīties ar savām zināšanām. Ja jūs nevēlaties iegūt lieku informāciju, tad centieties to ļoti pieklājīgi viņam pateikt. Rūgtu patiesību viņš piedos jums daudz ātrāk, nekā izlikšanos.

Viņš ir nedaudz neparedzams

Jūs norunājat, ka dosieties atvaļinājumā pie jūras, taču pēc mēneša uzzināt, ka jūsu vīrietis ir sataisījies braukt uz laukiem. Vai arī jūs viņam esat nopirkusi kaut ko, ko viņš tik ļoti vēlējās, bet Mežāzis pēkšņi paziņo, ka viņu tas vairs neinteresē. Galvenais – nekrītiet panikā! Visticamāk, ka pavisam drīz viņš atkal ar jums gribēs doties uz pludmali vai arī viņu tomēr sāks interesēt jūsu nopirktā lieta. Jūsu vīrietis prot sevi sākumā par kaut ko pārliecināt, pēc tam šo pārliecību atmest, bet pēc tam atkal gribēt to, no kā ir atteicies.

Viņš lepojas ar savu paškontroli 

Šis cilvēks diez vai pakļausies savām (vai jūsu) kaprīzēm. Ja tās traucē viņa darbam vai kaitē veselībai, Mežāzis prot pateikt asu un kategorisku “nē”, turklāt tas viņam pilnīgi noteikti sagādā gandarījuma sajūtu, tāpēc aizmirstiet par vēl vienu saldā ēdiena porciju vai spontānu iepirkšanos.

Lasi vēl: 10 iemesli, kādēļ Mežāži ir vislabākie “pudeles brāļi”

Pievienot komentāru