10 iemesli, kādēļ Mežāži ir vislabākie “pudeles brāļi”

Mežāži ir draugi, kuri vienmēr ir ierāvuši galvu plecos, tomēr kopā ar viņiem Tu noteikti piedzīvosi neaizmirstamus brīžus!

Izrādās, ka šīs zīmes pārstāvji ir vislabākie “pudeles brāļi”, kas, ņemot vērā Mežāžu konservatīvo dabu un pārējās rakstura iezīmes, liekas visnotaļ neticami, taču tāds nu ir šis fakts!

Kāds tam ir iemesls?! Iemesls ir, turklāt ne viens vien. Esam apkopojuši 10 iemeslus, kāpēc tieši šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir vispiemērotākie tam, lai kopā iedzertu un parunātu par dzīves problēmām vai arī gluži pretēji – laimīgajiem brīžiem!

Lasi vēl: 5 labākās Mežāžu rakstura iezīmes

 

1. Viņš ieklausīsies Tavā vāvuļošanā

Pēc dabas gan viņi ir pesimisti, tādēļ viņi mīl klausīties tajā, cik ļoti Tu ienīsti savu priekšnieku vai dzirdēt to, ka Tev iestājusies pusmūža krīze. Nav tā, ka viņiem patīk redzēt Tevi nelaimīgu. Mežāžiem vienkārši patīk baroties no Tava dzēruma pesimisma, jo beidzot ir vēl kāds, kurš redz kausu pustukšu.

 

2. Mežāzis Tevi nepametīs iespējama vienas nakts sakara dēļ

Tiki tādēļ, ka pūlī ieraudzīts kāds izskatīgs puisis vai iekārojama meitene, ar kuru iespējams vienas nakts sakars, Mežāzis negrasās Tevi pamest vienu. Šīs zīmes pārstāvis ļoti nopietni uztver “īstā/-ās un vienīgā/-ās” atrašanu. Mežāzis kaut ko uzsāks tikai un vienīgi ar Tavu atļauju, jo arī draudzība ir prioritāra lieta.

 

3. Mežāzis ir īsts ballīšu zvērs

Neļauj Mežāža stoiskajai uzvedībai ikdienā sevi apmuļķot. Lai arī Mežāzis ir ambiciozs, viņš zina, ka darbs ir darbs, bet jautrība ir jautrība, un tās ir divas atsevišķas lietas. Protams, ka, lai atbrīvotos, sākotnēji būs nepieciešamas pāris glāzes kāda stiprāka dzēriena, bet ar to pilnīgi pietiks, lai atrastos uzmanības centrā. Tiklīdz Mežāzis nonāks savā komforta zonā, esi gatavs jebkam, sākot ar dejošanu uz galda un beidzot ar limbo.

 

4. Esi gatavs – Mežāzis tik viegli neapreibst

Šie cilvēki Tev ir nepieciešami tad, kad esi gatavs kādai pārgalvīgai bravūrībai. Tu noteikti prātosi, kā cilvēks vispār spēj lietot tik plašu klāstu alkohola – sākot ar alu un beidzot ar viskiju, bet pēc tā visa vēl spēj normāli funkcionēt. Tas ir Mežāža noslēpums.

 

5. Viņš Tevi izaicinās spēlēt dzeršanas spēles

Mežāzis vienmēr cenšas būt labākais it visā, un viņš ar to lepojas. Šie ir cilvēki, kuriem Tu noteikti vari uzticēties! Mežāzis nemīl zaudēt, tieši tādēļ viņš ātri mācās, pat tad, ja ir dzēris. Ja Tev nāksies iepazīt Mežāža sāncensības garu, Tu noteikti nožēlosi, ka vispār pieminēji vārdus “dzeršanas sacensības”.

 

6. Mežāži ir vislabākie labierīcību izpalīgi

Ja pienāks brīdis, kad būs nepieciešams paturēt Tavus matus, Mežāzis to veiks kā svarīgāko pienākumu savā dzīvē. Viņš labi zina, ka rīcība runā skaļāk par vārdiem, turklāt Mežāzis draudzību uztver ļoti nopietni. Tas nozīme, ka Tu nekad netīšām nenonāksi nepareizajās labierīcībās, kā arī neiznāksi no tām izskatoties tā, it kā būtu iekritis podā.

 

7. Nepieciešamības gadījumā Mežāzis būs atturībnieks, kurš droši nogādās draugus mājās

Ņemot vērā to, ka Mežāži nedēļas laikā smagi strādā, viņi noteikti ar nepacietību gaida iespēju nedēļas nogalē izdzert pāris alus glāzes, taču viņi nekad nepieļaus to, ka jautrība tiek izbojāta tādēļ, ka nav neviena, kurš varētu pēc vētrainas nakts nogādāt draugus mājās. Mežāzis ir gana racionāli domājošs, lai reizi pa reizei ziedotos komandas labā.

 

8. Mežāzis iesaistīsies jebkurā spēlē, darot to saprāta robežās

Šīs zīmes pārstāvji ir cilvēki, kuriem var uzticēties. Mežāzim rūp ne tikai viņa paša, bet arī līdzcilvēku labklājība, tādēļ viņš neriskēs kāda iracionāla mirkļa dēļ izbojāt visu vakaru.

 

9. Viņš neļaus Tev dzērumā rakstīt bijušajai/-am

Mežāzis nestāvēs un nenoskatīsies, kā Tu apkaunojies sava bijušā partnera priekšā. Viņš ir gana loģiski domājošs, lai būtu ideālais draugs, kuram vienmēr var uzticēties. Šādā veidā Tev noteikti izdosies izvairīties no labi pazīstamās īsziņas “es pēc Tevis ilgojos” nosūtīšanas. Neesi pārsteigts, ja Mežāzis izdara Tev lielu pakalpojumu, atbrīvojot Tevi no mobilās ierīces.

 

10. Viņš labi zina kā savu, tā arī Tavu spēju robežas

Nebrīnies, ka Mežāzis ir praktisks arī dzērumā. “Pēdējā glāze” ir pēdējā loģisku iemeslu dēļ. Par spīti tam, ka Mežāzis jūtas kā ballītes zvaigzne, viņš nepieļaus, ka Tev nākas viņu vilkt līdz taksometram. Mežāzis noteikti būs tas draugs, kurš atturēs Tevi no vēl vienas degvīna vai viskija glāzes pasūtīšanas bārā, jo viņam ir labi zināms, ka ar vienu nekad nav gana.

Lasi vēl: Decembrī dzimušie – rakstura iezīmes, saderība un veiksmīgās dienas!

Pievienot komentāru