Vismazākā māmiņa Eiropā. Kā izskatās viņas vīrs un meita

Oļegs un Maša ļoti ātri atrada kopīgu valodu, apmainījās ar fotogrāfijām. Meitene neslēpa savu fizisko trūkumu. Taču nākošās sievas augums Oļegu neizbiedēja.

Maša viņu pievilka ar savu pozitīvismu, smaidu un dvēseliskajām īpašībām. Pēc kāda laika jaunie cilvēki nolēma apprecēties. Kāzu nebija, jo tas ir pārāk dārgs prieks. Tās nosvinēja ciešā ģimenes lokā.

Vedekla un vīramāte uzreiz sadraudzējās. Marija izrādījās ne tikai labs cilvēks, bet arī lieliska saimniece – cienastu kāzu galdam viņas gatavoja kopā.


Veronika gada vecumā jau sāka panākt māmiņu augumā

Bet kāda gan pilnvērtīga ģimene bez mazuļa? Marija jau sen sapņoja par bērniņu, bet ārsti centās viņu atrunāt no šāda soļa. Meitene viņus nepaklausīja. 2011.gadā piedzima Veronika, par spīti visām negatīvajām prognozēm.

Tikai tālāk sākās grūtības. Oļegam nebija savas dzīvesvietas , un viņš pārcēlās pie sievas. Bez jaunās ģimenes ar bērnu mazajā mājiņā ar trim istabām un virtuvi mitinājās Mašas vecāki un brālis.

Oļegam nācās gulēt tieši uz grīdas. Nelielajā gultā gulēja Maša ar meitu. Oļegs nekur nestrādāja, darīja gadījuma darbus. Iztika viņi ar Mašas pensiju.


Maša ar vīru un trīsgadīgo meitu

Pēc trim gadiem Mariju, viņas vīru un meitu apciemoja žurnālisti. Labāk dzīvot viņi nebija sākuši. Peļņā uz citu pilsētu vai citu valsti Oļegs braukt negribēja, jo baidījās atstāt sievu un meitu vienas.

Kā viņu dzīve iegrozījusies šobrīd, nav zināms.

COMMENTS

Pievienot komentāru