Viss, kas līdz šim zināms par 2018. gada gaidītākajām kāzām

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas pilnīgi noteikti ir viens no šī gada gaidītākajiem notikumiem!

Britu karaliskajai ģimenei seko līdzi ne viens vien pasaules iedzīvotājs. Atcerēsimies, cik gaidītas bija prinča Viljama un Keitas Midltones kāzas, kurām pie televizoru ekrāniem sekoja līdzi gandrīz visa pasaule.

Arī prinča Harija un viņa izredzētās Meganas Mārklas kāzas nav izņēmums. Līdz kāzu ceremonijai ir palicis mazāk kā pusgads, tāpēc esam apkopojuši visu, kas līdz šim ir tapis zināms par šo notikumu.

Lasi vēl: 14 interesanti fakti par Keitu Midltoni; vecākā līgava britu karaliskās ģimenes vēsturē

 

Datums

Kāzas notiks 2018. gada 19. maijā.

Vieta

Attēlu rezultāti vaicājumam “st george chapel”

Princis Harijs un Megana Mārkla precēsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

Tiešā translācija

Attēlu rezultāti vaicājumam “prince harry and meghan markle engagement photos”

Visticamāk, ka Harija un Meganas kāzas translēs tiešraidē. Pēc pāra pārstāvju vārdiem, princis Harijs un aktrise Megana Mārkla vēlas, lai šī diena būtu svētki ne tikai viņiem pašiem, viņu draugiem un tuvākajiem cilvēkiem, bet arī visiem viņu pielūdzējiem.

Finansiālā daļa

Attēlu rezultāti vaicājumam “prince harry and meghan markle engagement photos”

Visus ar kāzām saistītos izdevumus uzņēmusies segt karaliskā ģimene. Pēc pirmajām aplēsēm šo kāzu kopējās izmaksas sastāda aptuveni 700 tūkstošus ASV dolāru.

Tituli

Saistīts attēls

Pēc kāzām karalienei Elizabetei II  ir jāpiešķir abiem laulātajiem jauni tituli. Klīst baumas, ka Lielbritānijā jauno pāri sauks par Saseksas hercogu un hercogieni, bet Skotijā – Rosas grāfu un grāfieni.

Jaunais Meganas Mārklas vārds

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle”

Ir zināms ka prinča Harija līgavu patiesībā sauc Reičela, bet Megana ir viņas otrais vārds. Pēc kāzām Meganu sauks Reičela Megana Mountbetena-Vindzora. Jaunie britu karaliskās ģimenes locekļi var izmantot monarhu uzvārdu, taču prinča Harija izredzētā, visticamāk, turpinās parakstīties kā Megana.

Saderināšanās gredzens

Harij pats nodarbojās ar saderināšanās gredzena dizaina izstrādi. Galvenais briljants ir iegūts Botsvānā, kur Harijs ar Meganu bija devušies savā pirmajā kopīgajā ceļojumā, bet abi pārēji dimanti ir paņemti no princeses Diānas privātās kolekcijas.

Kāzu kleita 

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle wedding dress”

Klīst baumas, ka ar Meganas kāzu kleitas veidošanu nodarbosies viņas labākā draudzene un stiliste Džesika Malruni. Par savu sapņu kāzu kleitu Megana stāstīja vienā no intervijām 2016. gadā, kurā viņa piemin to, ka darba dēļ viņai ir iespēja valkāt skaistu apģērbu katru dienu, tāpēc viņas pašas ikdienišķais stils ir kļuvis daudz vienkāršāks. “Es balsoju par romantisku klasiku mūsdienīgā interpretācijā.”

Tiāra

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle wedding dress”

Meganai būšot pieeja karaliskās kolekcijas dārglietām, līdz ar to viņa kāzām var izvēlēties arī princeses Diānas tiāru, kurā viņa precējās ar princi Čārlzu.

Kāzu torte

Saistīts attēls

Karalisko kāzu torte būšot vienkārša. Pāris vēlas, lai tā ir pagatavota no banāniem.

Līgavas draudzenes

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle and priyanka chopra”

Pagaidām nav skaidri zināms, kas ietilps līgavas draudzeņu sarakstā. Tiek gaidīts, ka viena no galvenajām šajā sarakstā būs indiešu aktrise Prijanka Čopra.

Protokola pārkāpumi

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle”

Megana Mārkla grasās apzināti pārkāpt karalisko protokolu. Kāzu banketā viņa plāno pateikties visiem par atbalstu, lai gan saskaņā ar protokolu tas ir aizliegts, turklāt Megana grib, lai pie altāra viņu ved ne tikai tēvs, bet arī māte.

Vecpuišu un vecmeitu ballīte

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle and priyanka chopra”

Princis Harijs plāno skaļu ballīti Šveices slēpošanas kūrortā, bet Meganas plānos ir klasiskas brokastis Londonā.

Viesi

Attēlu rezultāti vaicājumam “barack and michelle obama pictures”

Viesu skaits kāzās varētu sasniegt 800 cilvēku. Ielūgto saraksta esot Serēna Viljamsa, Margo Robija, kā arī Baraks un Mišela Obamas.

Meganas Mārklas pilsonība

Attēlu rezultāti vaicājumam “meghan markle”

Kensingtonas pils ir nākusi klajā ar paziņojumu, kaa Megana kļūs par Lielbritānijas pilsoni, taču nav skaidrs, vai viņa tāpat paliks arī ASV pilsone.

Lasi vēl: Ieskats Kembridžas hercogienes māsas Pipas Midltones kāzās! (+FOTO)

Pievienot komentāru