Zīlēšana pēc dzimumzīmēm: ko par cilvēku vēsta mazie punktiņi uz ādas

 

Uz vaigiem

Astoņpadsmitajā gadsimtā ļoti populāras bija dzimumzīmes uz vaigiem. Ja tāda atrodas Jums uz labā vaiga, tas nozīmē, ka Jums ir nosliece uz mīlas pārdzīvojumiem, greizsirdību. Ja Jūs vēl tikai satiekaties ar vīrieti, tad viss kārtībā, taču, ja Jūs vēl daudzus gadus pēc kāzām turpināt būt greizsirdīga uz savu vīru, paanalizējiet savas attiecības. Ja greizsirdībai nav iemeslu, Jūs riskējat zaudēt ģimeni; ja iemesls ir – saslimt ar kādu nepatīkamu slimību.

Ja dzimumzīme atrodas uz kreisā vaiga, Jūsu ambīcijas apsteidz Jūsu iespējas. Jūs daudz gribat sasniegt, taču ceļā stāsies daudz šķēršļu.

Zīme uz vaiga, netālu no auss liecina par to, ka sieviete ir gatava ziedot visu mīļotā cilvēka dēļ, bet vīriešiem zīme šajā vietā nozīmē, ka viņiem piemīt neordināra domāšana.

Uz deguna, zoda vai lūpām

Ja dzimumzīme atrodas uz deguna, sieviete var būt pārliecināta, ka jebkura iecere būs ļoti veiksmīga. Ja zīme atrodas deguna galā, tas liecina par milzīgu humora izjūtu un vieglu raksturu; ja zīme ir pie deguna pamatnes – no Jums var pamācīties dzīves gudrību.

Gadās, ka dzimumzīme atrodas tieši uz lūpas – tā ir jautra rakstura pazīme. Jūs dievina visi apkārtējie, jo Jūsu parādīšanās vien izraisa pārējos smaidu. Dzimumzīme uz augšējās lūpas liecina par to, ka esat sievišķīga un mīļa visiem, savukārt, dzimumzīme uz apakšējās lūpas nozīmē to, ka Jūs, pirmkārt, mīlat sevi, un pārējie, lai priecājas par to, kas palicis pāri, taču tādā gadījumā Jūs ātri atkodīs, un Jūs riskējat palikt bez pielūdzējiem.

Dzimumzīme uz zoda – sievietēm tā ir dzīve, pilna optimisma, ticība sev un cilvēkiem, bet vīrietim tas var liecināt par lielu agresivitāti.

Uz rokām un kājām

Dzimumzīmes uz rokām sievietei nozīmē to, ka viņai nepieciešama vīrieša aizsardzība un gādība. Vīriešiem šajā gadījumā ir visas iespējas kļūt par pašiem veiklākajiem un strādīgākajiem uz pasaules.

Ja dzimumzīmes atrodas elkoņa iekšpusē, tas nozīmē, ka cilvēks pilnīgi nemaz nav gatavs tam, kas notiek apkārt. Ja zīmes ir uz plaukstām, Jūs esat īsts vientuļnieks. Agri vai vēlu Jūs vienalga dzīvosiet tālumā no civilizācijas un jutīsieties patiesi laimīgs.

Papētiet dzimumzīmes uz kājām. Ja tādas ir uz gūžām, Jūs ļoti uzticaties savai intuīcijai, priekšnojautām. Zīme uz ceļgala liecina par neapdomīgu raksturu. Jums mūždien nepietiek laika, Jūs vienmēr steidzaties, neievērojat sīkumus.

Pievērsiet uzmanību pēdām. Ja zīmes ir uz abām pēdām, Jūs sapņojat apceļot visu pasauli. Ja zīme ir tikai uz labās pēdas, Jūsu ceļojuma sapņi paliks tikai sapņi, savukārt, dzimumzīme uz kreisās pēdas norāda, ka paceļot jums sanāks, turklāt Jums piemīt fantastiska humora izjūta, un Jūs ļoti mīlat sapņot.

Uz dibena un intīmajām ķermeņa daļām

Ja dzimumzīme atrodama uz intīmajām ķermeņa vietām, Jūs esat izteikti mīlošs cilvēks. Esiet patiesi un atvērti, un visa Jūsu dzīve būs vieni svētki!

Ja esat pamanījuši dzimumzīmi uz krūtīm, vīriešiem tas liecina par spēju uz cēlām jūtām, taču sievietēm tas nav tik viennozīmīgi. Sieviete ar šādu dzimumzīmi var kļūt par neticamu pielūgsmes objektu vai arī būs vienkārši izmantota, diemžēl precizēt to var tikai pēc personīgās pieredzes, kāds variants konkrētajai sievietei piemīt.

Ja dzimumzīme atrodas zem krūtīm, cilvēks ir spējīgs uz neticamu viltību, liekulību. Esiet ļoti uzmanīgi attiecībās ar šādiem cilvēkiem – sevišķi, ja esat iemīlējies.

Dzimumzīme uz dibena liecina par spējām pareģot. Iespējams, nemaz neesat tam pievērsis uzmanību. Pavērojiet, ko Jūs redzat un kas notiek ar Jums vēlāk, varbūt tad varēsiet iemācīties saprast savus redzējumus.

Pievienot komentāru