Kas aizvaino zodiaka zīmju sievietes? Horoskops, kas atklāj katras sievietes vājo vietu

Katrai meitenei ir savs noslēpumainais sāpīgais punkts – tas, uz kuru var uzspiest, un viss noslīks asaru jūrā. Vai uzsprāgs. Efekts vistiešākajā mērā ir atkarīgs no tā, kādā zīmē meitene ir piedzimusi.

Auns

Ar vienu sitienu Auna meiteni nepaņemsi, pat necenties. Auni ir neievainojami. Bet, ja sagādāt viņai īstas sirdssāpes tomēr ir iespējams. Ja, protams, jūs nebaidāties no sekām. Vienkārši vajag visu laiku kaut ko viņai darīt par spīti. Turklāt nedarīt it kā no ļauna prāta, bet vienkārši it kā jūs nesaprotiet, ko viņa vēlas. Ļoti ātri jūsu Auna meiteni burtiski plēsīs pušu no dusmām.

Vērsis

Vērša meiteni aizvainot ir pavisam vienkārši. Tāpēc, ka nav vajadzīgs pat neko darīt. Vajag viņu centīgi ignorēt. Vislabāk ir izlikties, ka viņa jums vispār neeksistē, bet tas, protams, ir uzdevums apķērīgajiem. Iesācējiem iesakām uz viņas jautājumiem atbildēt ar vienu vārdu – “Jā”, “Nē” vai “Nezinu”, un tikko kā Vērša meitene sāk stāstīt par sevi, vajag teatrāli nopūsties un centīgi nobolīt acis. Viss. Viņa tūlīt pat uz vietas sāks skaļi raudāt un aizies apvainota uz visiem laikiem.

Pāršķir lapu un uzzini patiesību par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru